ValóVilág 7: Edina és Fanni együtt kényeztették Macit

ValóVilág7 VV Edina VV Fanni VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villacsajok nem csupán megfürdették, de még kedves szavakat is suttogtak a varacskos disznó fülébe. 

Igazán különleges élményben lehetett része a villa Macijának - írja a Blikk. Miután Zsu őt választotta maga mellé királynak, alattvalói azt a feladatot kapták, hogy mosdassák meg a fiút, aki az oroszlánkirálynő szerint nagyon büdös. Nos, Fanni és Edina neki is állt a csutakolásnak, ami legalább akkora élvezetet jelentett a túlsúlyos játékosnak, mint amikor a nagyhajú lány hónalját birizgálta.

Forrás:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Oh, királyom, imádom magát, mit tehetnék még önért?" – kérdezte Edina, miközben Fanni kicsit nyögdécselt és sikítozott is, majd rázendítettek a Szeresd a testem, bébi című számra is. "Ez az igazi buli, gyerekek! A királynő elmehet a francba, ez az igazi élvezet!" – mondta örömében Maci - akinek ennél több erotika egész biztosan nem jut majd a villában - a lányoknak, akik igencsak alulöltözötten teljesítették a feladatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.