Kacsájával együtt égett le Bálint Antónia

Vacsora Hal a tortán Bálint Antónia Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő francia ételekkel szerette volna meglepni vendégeit, de sem a vágykeltő osztriga, sem pedig az ízletes kacsasült nem aratott sikert.

A tengeri herkentyű a vacsoravendégek szerint orrfacsaró bűzt árasztott, a kacsahús pedig feketére égett. Ez még az eddig a Toncsinak hevesen udvarló Varga Viktornak is feltűnt, és nem is ment el mellette szó nélkül.

"Az ételek akár finomak is lehettek volna, de nem voltak azok. Toncsi sajnos nem főz jól, és nekem fontos, hogy az asszonykám csodálatos ételeket készítsen. Lehet, hogy nem ő lesz az igazi" - kommentálta Viktor az estét. A többiek reakcióit pedig itt megnézheted:

Börtön fenyegeti Palmer Izsákothttp://www.life.hu/bulvar/20150110-a-tv2-rising-starjanak-szereploje-palmer-izsak-bortonbe-kerulhet.htmlAz osztrák hatóságok szerint a fiúnak nem a Rising Star színpadán kellene slágereket énekelnie, hanem egy laktanyában katonáskodnia. TV + BulvárOrigoBelecsúsztak Kulcsár Edina autójábahttp://www.life.hu/bulvar/20150109-belecsusztak-kulcsar-edina-autojaba-az-onos-eso-miatt.htmlFacebookján figyelmeztette rajongóit Kulcsár Edina a csúszós utakra. Az ő kocsija is megsérült péntek reggel.TV + Bulvár--Ostoba hajasbaba, szexőrült rosszfiú, naiv lányka vagy budai úrigyerek nyeri a ValóVilág 7-et?http://www.life.hu/bulvar/20150106-a-valovilag7-jatekat-ki-nyerheti-vv-dora-vv-edina-vv-zsuzsa-vv-fanni-vv-dennis-vv-laci-vv-maci-vv.htmlA feléhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak kilencen vannak játékban és bár elméletileg mindegyiküknek van esélye, hogy megnyerje a fődíjat, a szereplők Facebook-oldalait nézegetve valójában csak néhányan jöhetnek szóba, mint lehetséges győztesek. Kérdés persze, hogy a valóvilágosok közösségi oldalainak követői ugyanazok-e, mint akik az applikációt használják, és a lájkok számából lehet-e következtetni a villalakók népszerűségére.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.