Gönczi Gábor és Tatár Csilla nem adta be a válókeresetet - még!

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
válókereset Gönczi Gábor válás Tatár Csilla szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November elején bombaként robbant a hír, hogy kilenc év együttlét és hét év házasság után válik Tatár Csilla és Gönczi Gábor. Január elején viszont még mindig nem adták be a válókeresetet. Miért?

"Nem akartuk elkapkodni a dolgot karácsony előtt, de hamarosan erre is sor kerül" - választol a Blikk.hu megkeresésére Gönczi Gábor, aki Katz Dávidnak, a Life.hu celebszomorító riporterének mesélt arról, hogyan is telik majd a karácsony a különválás után, Csilla nélkül.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Gönczi az említett lapnak elmondta azt is, hogy közös ügyvédjük van, előbb az anyagiakról állapodnak meg, eddig ezen dolgoztak. "Január végére számolunk el egymással, és akkor be is adjuk a válókeresetet. Már mindenben megállapodtunk egymással. Béke és nyugalom van, úgyhogy villámgyors válás lesz" - tette hozzá Gönczi, akinek élete mégsem változott annyit, mint Tatár Csilláé. A Mokka műsorvezetője ugyanis tavaly decemberben felmondott a TV2-nél, és az MTVA-hoz igazolt. Ha kell, még a milliós kötbért is rendezi - saját zsebből.

Tatár Csillának már a tavasz meghozhatja a nagy Ő-t

Tatár Csilla május 27-én, az Ikrek jegyében született, akiknek 2015-ben nagy esélyük van arra, hogy egy tartós kapcsolat alapjait letegyék. Lehet, hogy választottjukat már korábbról ismerik... Már a tavasz meghozhatja a nagy Ő-t.

Gönczi Gábor augusztus 10-én született, Oroszlán a csillagjegye. A jegy szülötteinek márciustól pezsdül fel a szerelmi élete, de az biztos, hogy a karácsonyt már az új párjukkal töltik.

Honnan tudjuk mindezt? A Life.hu 2015-ös nagy szerelmi horoszkópjából!
Czippán Anett foglalja el Tatár Csilla helyét - ezt ti sem gondoltátok volna!http://www.life.hu/bulvar/20150106-czippan-anett-lesz-tatar-csilla-utodja-a-tv2-reggeli-musoraban-a-mokkaban.htmlHoppá! Éppen tegnap szavaztattuk meg veletek, hogy szerintetek ki ül be Tatár Csilla megüresedett székébe a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába. Mára kiderült, ki lett a befutó!TV + Bulvár--Szelfikkel és könnyekkel köszönt el a Mokkától Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20141223-2014-december-23an-vezette-utoljata-a-tv2-mokkajat-tatar-csilla.htmlLetelt Tatár Csilla felmondási ideje a TV2-nél. Ma reggel még a Mokka stúdiójában kezdte a napot, utoljára.TV + BulvárOrigoMajkának nem elegek Tatár Csilla melleihttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141211-majkanak-nem-elegek-tatar-csilla-mellei-katz-david-videoja.htmlKatz Dávid Majkával beszélgetett, nem is akármiről. Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.