Jessica Chastain egy perccel sem néz ki öregebbnek, mint a tablófotóján

Forrás: MTI/AP/Omar Vega -
fotó plasztikai beavatkozás évkönyv öregedés Jessica Chastain orrműtét Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de a hollywoodi sztárok egy ideig egy percet sem öregednek! Persze, nagyon jó plasztikai sebészek és szépségipari szakemberek segítik őket abban, hogy ezt elhiggyük nekik. Jessica Chastain színésznő például kifejezetten meggyőző.
Forrás: Instagram / Jessica Chastain

A 37 éves sztár Instagram-oldalára posztolt egy fotót középiskolás évkönyvéből. A sztár a hírek szerint klasszikus orrműtéten esett át, amelytől keskenyebb lett az orrnyerge és az orrhegye is. A dögös vörös színésznőt a legjobb női mellékszereplő díjára jelölték (A Most Violent Year), így biztosan ott lesz a gálán. Mi már azt is elképzeltük, hogy egy csillogó, hasat szabadonhagyó pezsgőszínű estélyit adnánk rá. Reméljük, hallgat ránk!

Forrás: MTI/AP/Omar Vega

Hollywoodban létezik jól sikerült plasztika

Korábbi cikkünkben megmutattuk, mi történik akkor, ha túlzásba esik a sebész. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett.

Kínos baki! Kiírták a Golden Globe győzteseithttp://www.life.hu/kult/20150110-a-golden-globe-hivatalos-honlapjan-a-vasarnapi-dijkiosztast-megelozve-veletlenul-kitettek-ket-golden.htmlHiba csúszott be a Golden Globe hivatalos honlapján, amikor a vasárnapi díjkiosztást megelőzve véletlenül kitették oldalukra két Golden Globe-díjas film címét.KultOrigoVajon meglep bennünket Jennifer Aniston? Megtippeltük, mit viselnek a sztárok a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/trend/20150109-golden-globe-ruhak-megtippeltuk-mit-viselnek-majd-a-jeloltek.htmlHelyi idő szerint vasárnap este rendezik az Oscar előszobájának is nevezett Golden Globe-gálát, ahol szokás szerint tiszteletét teszi majd a sztárok színe-java. Persze kíváncsiak vagyunk a győztesekre, de arra, hogy ki mit visel majd, mégjobban. Azon ábrándoztunk, mi mit adnánk a női jelöltekre. TrendOrigoAngelina Jolie és Jennifer Aniston együtt a Golden Globe-on - 2002-ben ez még nem ment csodaszámbahttp://www.life.hu/news/20150110-angelina-jolie-es-jennifer-aniston-egyutt-a-golden-globe-dijatadon-2002-ben.htmlAmióta Angelina Jolie összejött Brad Pittel, még egyetlen díjátadón sem jelent meg ugyanabban az évben a két A-listás díva. 2015-ben erre volt egy kis esély, de valószínűleg végül nem kerül sor a nagy Angelina-Jennifer összecsapásra. 2002-ben viszont mindketten - azaz mindhárman - ott voltak a gálán...News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.