Teljes kiborulás a Való Világban! - Mindenkit megviselt a beteg villalakó távozása

Forrás:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
búcsú kiborulás VV7 Való Világ kiesés VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egytől egyig sírva vették tudomásul, hogy a kétmázsás mókamester nem folytathatja a játékot.

Maci epekő és hasnyálmirigy gyulladás gyanújával fekszik a kórházban. Szuperképességét Dennisre hagyta, végrendeletét - szörnyen morbid így hívni egy búcsúirományt - Dani olvasta fel. Edinának azt javasolta, térjen vissza régi önmagához, a villapárt, Dennist és Fannit arra bíztatta, vallják már be végre egymásnak a szerelmüket.

Forrás:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Szerdán már egész másra helyeződik majd a hangsúly, Zsuzsa párbajellenfelet választ.

Elátkozott széria!

Nem valami szerencsések a ValóVilág 7 szériájának szereplői. Ötven nap alatt két villalakó is olyan hírt kapott, amelynek hallatán következmények nélkül feladhatta volna a játékot, ők azonban maradtak. Hétfőn este azonban Macinak véget ért a VV7. A teljes cikket itt olvashatod!
VV Maci feladta a játékot, még hetekig kórházban maradhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-rossz-hir-vv-macinak-meg-hetekig-korhazban-marad.htmlKorábban, még az alekoszos időkben az akkori széria Laci nevű játékosa hagyta el a villát, egészségügyi panaszai miatt. Sajnos Maci orvosai is rossz hírt közöltek.TV + Bulvár--Elvitte a mentő VV Macithttp://www.life.hu/bulvar/20150111-valo-vilag-7-elvitte-a-mento-vv-macit.htmlMegszakadt a ValóVilág vasárnap esti adása. Maci hirtelen annyira rosszul lett, hogy mentő vitte el.TV + BulvárOrigoValó Világ 7: Zsuzsa újra párbajozni megyhttp://www.life.hu/bulvar/20150111-vv7-kivalasztas-vv-zsuzsa-masodjara-is-parbajozni-fog.htmlSzépen, lassan fogyatkoznak a villalakók. Elérkezett az újabb kiválasztás napja.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.