Mesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedik

2015.01.14. 10:49

Két dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? 

Amióta Ördög Nóra a TV2-höz igazolt, egyre-másra röppenek fel azok a pletykák, hogy a fiatal műsorvezetőnő miatt nem rúghat labdába más a csatornánál. Tatár Csilla például azzal indokolta a távozását, hogy nem kapott olyan műsort, amire vágyott, most pedig úgy tűnik, elegendő show híján - mégsem indul el tavasszal a Big Brother és a Sztárban sztár - Liptai Claudia sem kap komolyabb feladatot. Most Nóra vezeti a Rising Start, és az Az ének iskoláját is rábízták

Fotó: Tv2

A Bors úgy tudja, hogy Ördög Nóri és Claudia között a kezdetektől feszült a hangulat, épphogy üdvözlik egymást, soha nem keresik a másik társaságát. 

A kialakult helyzetet nem hagyta szó nélkül Nóra sem: "Ez mesterségesen gerjesztett konfliktus, aminek semmilyen alapja nincs. Claudiával többször találkoztam, nincs közöttünk nézeteltérés vagy feszültség. Profi műsorvezetőnek tartom, más stílust képviselünk, úgy gondolom, mindkettőnknek helye van a csatornánál" – nyilatkozta a napilapnak. 

Forrás: Istvan Ruff

Claudia pedig így vélekedik: "Nórit továbbra is nagyon tehetséges műsorvezetőnek tartom. 12 éve vagyok a TV2 csapatának tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel nem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt, vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen."

Forrás: TV2


A csatorna sem lát okot az aggodalomra amiatt, hogy Claudia feladat nélkül maradt. "Indokolatlan feszültséget gerjeszteni a két műsorvezető között, Claudia és Nóra tisztelik egymást, jó viszonyban vannak. Claudia nem szorul háttérbe: ő kiemelten fontos műsorvezető, és vele együtt tervezzük a stratégiánkat. A tavaszi műsorainkat februárban fogjuk bejelenteni, a mostani helyzet sem indokolja, hogy előre elmondjunk mindent, nem szoktunk ilyet tenni. Claudia jelenleg is látható a Jóban Rosszban-ban, és ez így lesz egész évben" – reagált a TV2.

 

 

Liptai ClaudiaÖrdög NóraTatár CsillaTV2