Balla Eszter a harmadik babáját várja, és már tudja is a pici nemét

baba terhesség szülés Balla Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még arról írtunk, hogy visszanyerte szülés előtti alakját Balla Eszter, most pedig harmadik gyermekével várandós. 

Már az ötödik hónapban jár a Madách Színház színésznője, aki két kislány büszke édesanyja. Eszter kiváló formában viseli harmadik terhességét. A heti háromszori úszás tökéletesen karbantartja alakját, inkább lelkileg készül a baba érkezésére. A szép színésznő korábban a Babavilágban őszintén beszélt arról, hogy első kislánya, Emma Down-szindrómával született, a második kislány viszont teljesen egészségesen látta meg a napvilágot.

Forrás: Balla Eszter

"Most számomra a babavárás inkább jelent lelki felkészülést, ugyanis nem tudom, hogyan kell csinálni, ha az embernek több gyereke van, mint keze. A technikai részleteket kell átalakítanom magamban és a lakásban, ugyanis három az már egy banda. Már nem dolgozom, mert a pocakom szépen kerekedik, a harmadik terhességnél azonnal látszik a másállapot. Nem aggódjuk túl a dolgokat, csak annyira vagyunk elővigyázatosak, mint minden szülő. A kötelező vizsgálatokat elvégeztetjük, és a választhatókból is néhányat, de nem az összeset. Az első kislányom érkezése óta jó orvos kezében vagyunk és én hűséges maradok hozzá" - osztotta meg velünk Eszter, aki levetette mindkét lánya köldökzsinórvérét.

"Már tudjuk a baba nemét, de erről nem szeretnék beszélni. Fő, hogy minden rendben legyen a kicsivel. Még nevet sem választottunk neki, ez nagyon nehéz szülés mindig. Nekünk az is fontos, hogy a gyerek is szeresse a nevét, ne csak mi, szülők, akik választottuk neki. Emma, a nagyobbik lányom már megélte a húga, Adél érkezését, neki nem újdonság a kistestvér. Kevés, két év lesz a korkülönbség a két utolsó baba között, az első és második között viszont elég nagy, öt év. De nagyon örülök, hogy így alakultak a dolgok, így kerek az egész világ" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.