malac VV7 Való Világ VV Annamari VV Maci villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV Maci váratlan távozása utáni űrt igyekeznek pótolni a műsor szerkesztői. Vajon sikerül nekik feldobni a hangulatot az új lakóval?

Egészen jó vicc a műsorszerkesztőktől, hogy Macit egy négylábú lakó beköltöztetésével pótolják. A játékosok egészen kétségbe estek, amikor kiderült, hogy a játékidő felénél valaki beköltözik hozzájuk. Szerintük nem korrekt, hogy a játék félidejében csatlakozó játékos ugyanolyan esélyt kap a győzelemre, mint a bentlévők. Laci szerint egy tetovált lány fog beköltözni, legalábbis erről álmodozik. Az RTL sajtóosztálya korábban világossá tette, hogy nem lesz új játékos. Lehet, hogy ezúttal csak egy új háziállatot kapnak, vagy esetleg egy sztárvendég költözik be, akinek nem lesz esélye megnyerni a fődíjat? Este kiderül.

illusztráció Forrás: Thinkstock

Korábban már előfordult, hogy kunkori farkú villalakó érkezett a játékosokhoz. A műsor ötödik szériájában Annamari vette gondozásába néhány hétre a játékosok törpemalacát, legjobb barátjaként etette, itatta, játszott vele.

Hamarosan kiderül, hogyan fogadták a lakók az új jövevényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.