Váratlan fordulat a ValóVillában! Összekuszálódtak a szálak

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
szuperképesség VV Edina VV7 VV Laci VV Dani VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dani az éjszaka folyamán megkongatta a vészharangot, azaz felhasználta szuperképességét. Levette Laciról a védettséget jelentő lila kendőt.

A szuperképességek, amik ebben a szériában lettek először bevezetve, izgalmasabbá teszik a játékot. Így történhetett meg az éjjel, hogy a szálak váratlanul alaposan összekuszálódtak, és a ma esti kihívás előtt egy új helyzet áll elő. A kihívó, Zsuzsa eredetileg a védettséget élvező Lacival szeretett volna párbajozni, de tudjuk, hogy Daniban és Edinában is gondolkodott. Most három ember közül választhat, ráadásul a szerelme is veszélybe került. Valószínűleg ez lesz a VV legérdekesebb párbaja.

VV Zsuzsa, VV Dani, VV Edina Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

És hogy mi volt a villalakók első reakciója a váratlan lépésre?

Dani, aki szerint ez a tett gyávaságnak tűnhet, úgy gondolja, egészen egyszerűen csak taktikai okokból vette le a kendőt. "Feleslegesen nem fogok kimenni párbajozni, ha van egy ilyen lehetőség a kezemben" - kommentálta a döntését.

Laci szerint ez gerinctelen húzás volt Dani részéről, de állítólag érezte.

Nem csak a szája fölött szőrös VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150112-nem-csaj-a-bajsza-szoros-vv-edinanak-elarulta-hogy-szoros-meg.htmlA múlt héten már feltettük a kérdést, hogy Edina miért ragaszkodik ennyire a szája fölött lévő bajuszkához. Kiderült, az erdélyi lány nem csak itt szőrös...TV + Bulvár--Nem gazdagodtak meg a VV-sek a bugyibizniszenhttp://www.life.hu/bulvar/20150105-vv-aurelio-es-vv-zsofi-nem-gazdagodott-meg-a-bugyibizniszen.htmlTalán ők sem hittek abban, hogy ebből meg lehet gazdagodni, de legalább kreatívan igyekeztek eltölteni a napjaikat az egykori villalakók, VV Aurelio és VV Zsófi. Év végi mérleget készítettünk a bugyibizniszről!TV + Bulvár--VV Maci feladta a játékot, még hetekig kórházban maradhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-rossz-hir-vv-macinak-meg-hetekig-korhazban-marad.htmlKorábban, még az alekoszos időkben az akkori széria Laci nevű játékosa hagyta el a villát, egészségügyi panaszai miatt. Sajnos Maci orvosai is rossz hírt közöltek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.