Forró buliban rázta Miamiban Kelemen Henrietta és a többi szépség - fotó

Forrás: Facebook/Tímea Vajna -
buli Miss Universe Hungary szépségkirálynő Miami Kelemen Henrietta Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe nemzetközi mezőnye már a verseny helyszínén, Miamiban van, köztük a magyar győztes Kelemen Henrietta is, aki társaival egy hatalmasat bulizott.

Ahogy a Life.hu is megírta , Kelemen Henrietta már megérkezett Miamiba, ahol január 25-én rendezik meg a Miss Universe világversenyt. A pazar városban összegyűlt szépségek - köztük a magyar győztes, Kelemen Henrietta - a megfeszített munkatempó és készülődés közben időnként buliznak egyet. A partiról, ahol a lányok szemmel láthatóan jól érezték magukat, Vajna Tímea, a lány "gardedámja" posztolt fotót közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Tímea Vajna

„Ilyen a buli a missekkel Miamiban" – írta a kép mellé Timi, aki bizonyára reménykedik benne, hogy Henrietta is hasonlóan remek eredményt ér el, mint amilyet Kulcsár Edina produkált a Miss World versenyen.

Szerinted hányadik helyen végez Kelemen Henrietta?

Kattints IDEés szavazz!
Őrülten szexi fotósorozat készült Tápai Szabináról http://www.life.hu/bulvar/20150115-tapai-szabina-kezilabdasrol-kucsera-gabor-kajakos-felesegerol-szexi-fotosorozat-keszult.html A legszebb magyar kézilabdázó különleges fotósorozattal lepte meg férjét, a kajakos Kucsera Gábort, aki bevallotta, a képek láttán újra beleszeretett feleségébe. TV + Bulvár -- Horror - VV Zsuzsi a bazilika lépcsőjén vágta fel az ereit http://www.life.hu/bulvar/20150115-vv-zsuzsi-az-rtl-klub-valovilag4-szeriajanak-hazakuldott-jatekosa-a-bazilika-lepcsojen-vagta-fel-az.html Zsuzsit a ValóVilág korábbi szériájából elvonási tünetei miatt penderítették ki, a lány állítja, azóta hatalmasat fordult vele a világ és végre tisztességes életet él. TV + Bulvár Lilu megszólalt: "Ez számunkra elmondhatatlanul nehéz időszak" http://www.life.hu/bulvar/20150115-lilu-valik-es-kozlemenyt-adott-ki.html Lilu közleményt adott ki a Story magazin által ma címlapon közölt állítólagos tönkrement házasságával kapcsolatban. Ugyanakkor a feltételezett "új férfi", R. Dávid kajakos máris jelentkezett a Life.hu-nál. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.