VV Fanni megint retteg a terhességtől - most tényleg bekapta a legyet?

valóvilág Dennis ValóVilág7 terhesség szex terhességi teszt VV Fanni RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 7 hatalmas fekete sörényéről híres szexéhes szereplője, Fanni ismét terhességi tesztet kért – lehet, hogy most tényleg bekapta a legyet?

Ahogy a Life.hu is megírta , volt már rá alkalom, hogy Fanni terhességi tesztet kért. Úgy tűnik, Dennisz fiú nem az óvszer híve, hiszen Fanninak állandóan attól kell rettegnie, teherbe ejtette-e őt a villa macsója, akivel állandóan egymásnak esnek – írja a Blikk.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

„Tiszta ideg vagyok, reggelizni sem tudtam. Szóltam Dennisznek is, hogy mi a helyzet, remélem, a terhességi teszt negatív eredményt produkál majd. Mert van rajtam egy szülői nyomás, és nem szeretnék rájuk szégyent hozni" – mondta Fanni.

Milyen szülői nyomásról beszél? Nos, korábban Fanni édesapja és édesanyja is többször kiborult már lányuk magatartása miatt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.