Bódi Sylvi elindult élete legnagyobb kalandjára

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club -
kaland modell Bódi Sylvi Celeb vagyok, ments ki innen! Budapest-Bamako Rali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvi a Budapest-Bamako ralin indul és már alig várja, hogy ismét Afrikában bizonyíthassa, milyen belevaló csaj. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a gyönyörű modell a hideg téli napok elől Mauritiusra menekült. Rá is fért a pihenés, mert péntektől hatalmas kihívás vár rá. Sylvi ugyanis csapatával egy Mitsubishi Pajeroval vág neki az embertpróbáló Budapest-Bamakó futamnak. 8500 km-t fog megtenni 16 nap alatt! ITTláthatod az útvonalat!

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

Afelől kétségünk sincs, hogy Sylvi remekül helyt fog állni, hiszen már a Celeb vagyok, ments ki innen dzsungelpróbáján is bizonyította, milyen kemény csaj.

Egy marék tollpihe mögé rejtette szexi testét Nyári Diahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-nyari-diarol-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojerol-szexi-fotosorozat-keszult-alig-takarja-valami-a.htmlA Barátok közt Hannájáról különleges fotósorozat készült. A fiatal színésznőt ilyen szexinek még sosem láthatták a rajongók.TV + Bulvár--Imádják a nézők Liptai Claudiát...http://www.life.hu/bulvar/20150116-a-life-olvasoi-liptai-claudiat-jobban-szeretnek-showmusorban-latni-mint-ordog-norat.htmlTúl kevés a feladat és túl sok a műsorvezető? Tény, nem mindig jut mindenkinek egész estés show-műsor egy csatornánál sem, ami aztán szóbeszédek forrása lesz... Mi mindenesetre kíváncsiak voltunk a véleményetekre. TV + BulvárOrigoKeresztes Ildikó újabb szépészeti beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/bulvar/20150115-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-szepeszeti-beavatkozason-esett-at.htmlAz énekesnő megtalálta a számára legideálisabb szépészeti beavatkozást, amellyel tökéletes testét még jobban felturbózhatja. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.