ValóVilág7 - Szexuálpszichológus vette kezelésbe a játékosokat

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
ValóVilág7 óvszer-automata szex védekezés óvszer VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorszerkesztők úgy tűnik, megunták Fanni terhességpánikjait és szakembert küldtek a villába. Hurrá. 

Edina azonnal megtámadta a szexuálpszichológust problémájával, miszerint nem tudja kordában tartani vágyait, mert egy éve nem szexelt. Majd néhány magas röptű bölcsességet hallgattunk, és láthattunk is. Íme!

Dennis szerint a maszturbálás az önkifejezés formája. Laci állítja, hogy egy ilyen alkalom során nagyjából fél liter távozik. Itt felmerül a kérdés, biológiai vagy matematikai hiányosságai a kétségbeejtőbbek.
Van, hogy Fanni egész nap maszturbál (anyukája egyszer rá is nyitott önkielégítés közben, mesélte a lány), főleg mikor megkívánja magát, mert nagyon szexi.

Edina nagyon zavarban volt, nem szerette volna Robinnal imitálni a földön fekve a misszinárius pózt, de mikor Zsuzsa vállalta a feladatot, borzasztó lelkesen pakolgatta a párt a földön. Laci szerint csak az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Ez történt még:
Fanni sertésmájkrémmel etette meg a malacot. És most leírjuk mégegyszer, ha elsőre nehezen volt feldolgozható: Fanni sertésmájkrémmel etette meg a malacot.

Kigömbölyödtek a ValóVilág7 játékosai - Dóri és Fanni pocakosodik, Dennisnek tokája nőtthttp://www.life.hu/bulvar/20150116-a-valovilag7-jatekosai-vv-fanni-vv-dennis-vv-dori-meghiztak.htmlEddig minden szériában megfigyelhettük, hogy kerekednek a villalakók a hetek alatt, az elfogyasztott chips-, kóla- és csokimennyiségtől, illetve a néhány felindulásból elkövetett guggoláson és fekvőtámaszon kívül elég keveset mozog mindenki. Bár annyira nem drasztikus a változás, mint az előző széria lakóinál, de észrevehetően kúsznak fel a kilók, főleg a lányokra.TV + Bulvár--ValóVilág: Leszbi szex, orál és kéjes nyögések - Így szexeltek az elmúlt 12 évben a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150114-igy-szexeltek-a-valovilagban-vv-fanni-es-vv-dennis-elott-majka-maya-gold-vv-iza-vv-krisztian-vv-teo.htmlAkik nem követik a kezdetektől a ValóVilágot, azt gondolhatják, hogy a hetedik széria Fannija és Dennise minden idők legszemérmetlenebb villalakói. Az persze biztos, hogy bérelt helyük van a villaszex top 3-ban, de a korábbi játékosok sem fogták sokkal jobban vissza magukat. Talán csak annyiban, hogy odafigyeltek arra, a kamerák kevesebbet lássanak az akcióikból. Persze, már, aki... TV + BulvárOrigoImádják a nézők Liptai Claudiát...http://www.life.hu/bulvar/20150116-a-life-olvasoi-liptai-claudiat-jobban-szeretnek-showmusorban-latni-mint-ordog-norat.htmlTúl kevés a feladat és túl sok a műsorvezető? Tény, nem mindig jut mindenkinek egész estés show-műsor egy csatornánál sem, ami aztán szóbeszédek forrása lesz... Mi mindenesetre kíváncsiak voltunk a véleményetekre. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.