"Dennis be nem teszi a lábát a házamba" - VV Fanni mamája őrjöng

védekezés óvszer VV Dennis ValóVilág 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodszor kért a villába terhességi tesztet Fanni. Édesanyja nem érti, hogy lehet lánya ilyen felelőtlen... 

Úgy tűnik, nem zárta a szívébe VV Fanni mamája Dennist. "Az én ajtómon ez a fiú ne kopogtasson, mert nem lesz beengedve. Egyáltalán nem látom szívesen a házunkban. Tisztában vagyok azzal, hogy az én lányom is nagyon bután viselkedik, amikor annak ellenére nem védekezik, hogy ott van egy óvszer-automata a villában. De azt gondolom, hogy ilyen esetben nemcsak a nőnek, hanem a férfinak is észnél kell lennie, ráadásul Dennis már 27 éves, nem lehet rá azt mondani, hogy tudatlan fiatal. Elvárnám, hogy vigyázzon a lányomra, de ez eszébe sem jut" – fakadt ki a Blikknek az asszony.

Forrás: Origo

Katalin ugyanis már nemcsak azért van kiakadva, hogy lánya ország-világ előtt él szexuális életet, hanem azért is, mert nem védekeznek, Fanni pedig másodszor hiszi azt, hogy terhes.

"Bele sem merek gondolni, hogy akkor mi lenne. De az a baj, hogy úgy látom, jelenleg a lányom sem éri ezt fel ésszel. Én nem fogok felnevelni még egy gyereket, a kisfiam 13 éves, most jutottam el oda három gyerek után, hogy van egy kis szusszanásom. Úgyhogy rendkívül bízok abban, hogy a szexuális felvilágosítás hasznos lesz Fanni számára. Bár édesanyaként ezt én magam is megtettem, amikor ott volt az ideje, de ha egy idegentől hallja, talán jobban megérti, mit is kockáztat, ha védekezés nélkül bújik ágyba" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.