színésznő Glamour Woman of the Year haj Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea tavaly a legjobb színésznőnek járó szobrocskával térhetett haza a Glamour Women of the Year gáláról.  

Osvárt Andreát jelenleg egy olasz vígjátékban láthatja a közönség, de hamarosan további két külföldi filmje is mozivászonra kerül. Egy új lehetőség miatt pedig a jövőben talán még rövid frizuráját is hátrahagyja.

"Sokszor gondoltam már rá, hogy megnövesztem a hajam, de még soha nem sikerült. Most is éppen egy ilyen projektben vagyok egy filmszerep miatt. A megszokottnál most egy kicsit hosszabb, de majd meglátjuk, hogy meddig bírom" - mondta a színésznő, akit idén is jelöltek a legjobb színésznőnek járó díjra.

Forrás: Redlemon

Új filmjében, a Zűrös olasz esküvőben olaszul beszél, a magyar közönség mégis a saját hangjával láthatja a mozivásznon.

"Teljesen normális volt magamnak kölcsönözni a hangomat, és ugyanúgy beszéltem a szinkronban vagy a filmben, mint ahogy az életben is beszélek. Bár emiatt kritizáltak, de nekem azt tanították külföldön, hogy az a jó színész, aki nem játszik, hanem a saját személyiségét teszi bele a szerepekbe. Szerencsére nincs különbség a külföldi és az itthoni forgatás között. Külföldön is vannak kisebb forgatások, itthon is vannak nagyobb forgatások. A profizmus az profizmus. A filmezés pedig egy külön nyelv, mindegy, hogy magyarul, olaszul, németül vagy angolul beszél-e a stáb, a feladatok ugyanazok, ugyanúgy engedelmeskedni kell, fegyelmezetten, keményen kell dolgozni." .- tette hozzá Andrea, aki az idén is esélyes a legjobb színésznőnek járó díjra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.