BeleValóVilág VV Aurelio ValóVilág 7 VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsa kiesése után telefonált be az ötödik széria győztese Knap Attila a BeleValóba. Ám nem csak Zsuzsának mondta el a véleményét, hanem Aureliónak és Évának is. Úgy véli, Au tanulhatna Évától. 

Szanaszét szekálta egymást a BeleValóban Attila és Aurelio. Az ötödik széria győztese Aurelio első helyén poénkodott, amíg a műsorvezető azt vonta kétségbe, hogy Attilának van barátnője. A srácok szóváltását itt meg is nézheted:

Mi lesz Liluval a ValóVilág után?http://www.life.hu/bulvar/20150119-lilu-a-valovilag-utan-nem-tudni-milyen-munkat-kap-az-rtl-klubtol.htmlNem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...TV + BulvárOrigoNem fogod felismerni Vajna Tímeát ezen a gyerekkori fotón!http://www.life.hu/bulvar/20150119-vajna-timea-gyerekkori-fotot-posztolt-az-instagram-oldalara.htmlGyerekkori fotóját mutatta meg Vajna Tímea az Instagram oldala követőinek. A kép tanúsága szerint Andy Vajna fiatal felesége már akkor is odavolt a macskákért. TV + BulvárOrigoVisszaül a Heti hetesbe Hajós András - Már alig várjahttp://www.life.hu/bulvar/20150117-hajos-andras-az-rtl-2-heti-hetes-musoraban-ujra-szerepel.htmlLassan két éve, hogy a TV2-n látjuk Hajós Andrást, a Sztárban sztár és Az ének iskolája zsűritagjaként. Nos, most újra a konkurenciát erősíti. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.