Sejtelmesen szexi fotók készültek Józan Lászlóról

aktfotó fotó szexi sorozat színész Józan László Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Tóbiásáról ismét vadító fotóra bukkantunk az interneten. A félmeztelen felvétel kapcsán arról kérdeztük a színészt, vállalna-e aktfotózást.

A Life.hu-n korábban már megmutattuk Józan László tökéletes idomait, most azonban a színészről egy profi fotós készített fotósorozatot.

Fotó: Puska Judit

„Puska Judit fotóssal már régóta terveztük a közös munkát, amit most végre sikerült összehoznunk. Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, a fotók pedig belekerülnek a portfoliómba. A beállításokat együtt találtuk ki közös ötletelés alapján" – mesélte Laci, aki azt is elárulta, vállalna-e aktfotózást.

„Azzal a feltétellel vállalnék aktfotó sorozatot, ha a művészi beállításoknak és a fényeknek köszönhetően nem látszik a lényeg és nem öncélú, hanem ízléses és szép fotók születnének" – magyarázta a színész, akiről további képeket IDE kattintva nézegethetsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.