Meghalt a legendás dalszövegíró, S. Nagy István

Forrás: Facebook/Csongrádi Kata rajongói oldal -
dalszövegíró halál Csongrádi Kata infarktus S. Nagy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csongrádi Kata férje, S. Nagy István hosszan tartó, súlyos betegség után kedd hajnalban elhunyt. 81 éves volt. Nyugodjon békében!

Távozott az élők sorából S. Nagy István – tudósít a quart.hu. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a dalszövegíró december elején került kórházba, szívinfarktust kapott, élet-halál között lebegett.

Forrás: Facebook/Csongrádi Kata rajongói oldal

Nem sokkal később viszont javult az állapota, felesége, Csongrádi Kata akkor azt mondta: „Már kétszer imádkoztuk vissza az életbe. A férjem még énekelni is próbált nekem, amikor magához tért!"

Szervezete azonban feladta a harcot. Kedden hajnalban elhunyt az EMeRTon-díjas művész, aki pályafutása során több mint húszezer dalt írt.

Ha kíváncsi vagy S. Nagy István legnagyobb slágereire, kattints a Quartra, az Origo könnyűzenei oldalára!

Nagyot fordult a világ Tatár Csillávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150119-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-szombaton-megujult-kulsovel-lep-szinpadra.htmlAz MTVA új üdvöskéje őszintén vallott új életéről, amelyben teljesen más időszámítás köszöntött rá, ezt pedig megújult külsővel is szeretné jelezni.TV + Bulvár--Magyar lovasíjász tanítja célba találni Matt Damonthttp://www.life.hu/bulvar/20150120-matt-damon-szineszt-kassai-lajos-magyar-lovasijasz-tanitja-ijaszatra-egy-most-keszulo-filmjehez.htmlAz Oscar-díjas színész mellé Kassai Lajos somogyi lovasíjászt kérték fel, hogy segítsen elsajátítani az íjászat alapjait egy most készülő hollywoodi produkcióhoz. Menő, nem?TV + BulvárOrigoKülönleges esküvőre készül Antal Timihttp://www.life.hu/bulvar/20150119-antal-timi-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-kulonleges-eskuvore-keszul-a-hataron-mondja-ki-az-igent.htmlTiminek és kedvesének hatalmas fejtörést okoz az esküvői helyszín kiválasztása, ezért előfordulhat, hogy félúton tartják majd a lagzit. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.