„Nem támad fel Magdi anyus!" – interjú a Barátok közt új atyjával

RTL Klub/Nagy Botond -
feltámadás Rozgonyi Ádám Barátok közt visszatérés Fodor Zsóka változás R. Kárpáti Péter Kalamár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt új „főnöke", Rozgonyi Ádám kreatív producer és Thorsten Degen, az UFA Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója adott interjút az Origónak. Beszéltek egyebek mellett a terveikről és arról, visszatérnek-e a kedvelt alapszereplők a sorozatba.

Ez vár rád idén a Barátok köztben!

Hogyan folytatódik 2015-ben a népszerű sorozat? Klikkelj IDEés kiderül!

Ahogy a Life.hu is megírta , izgalmasan indult az újév a Barátok köztben, miután távozott a sorozat „atyja", Kalamár Tamás. Sok szereplőt villámcsapásként ért a hír. Utódja Rozgonyi Ádám lett, aki többször hangsúlyozta már, nem lesznek kirúgások. Most az Origónak mesélt részletesen a folytatásról. Például arról, hogy Magdi anyus és Berényi András – bármennyire is szerették őket a nézők – nem térnek vissza. Ők a történet szerint már nem élnek és nem is fognak „feltámadni."

A Magdi anyust alakító Fodor Zsóka RTL Klub/Nagy Botond

„Én nagyon kedvelem őt, (R. Kárpáti Pétert – a szerk.) mint színészt, de a sztori írói döntés eredménye. Magdi néni felbukkanása álomképként, vagy szellemként egészen más helyzet volt... de egy elhunyt karakter folyamatos jelenléte ellen az én ízlésem tiltakozik" – nyilatkozta Rozgonyi Ádám, akivel a részletes interjút az Origón tudod elolvasni IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.