Hivatalos: távozik a TV2-től Papp Gergő, azaz Pimasz úr

Forrás: TV2 -
TV2 távozás Tatár Csila Pimasz Úr ottalszik Papp Gergely Vujity Tvrtko Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő, aki azt is elárulta, miért szánta rá magát erre a lépésre és mik a tervei a jövőre nézve.

Ahogy a Life.hu is megírta, Papp Gergelyt elküldték a TV2 Aktívjából. Bár korábban arról volt szó, hogy a csatorna csak bizonytalan ideig pihenteti, most kiderült: Tatár Csilla és Vujity Tvrtko után ő is távozik a TV2-től.

Forrás: TV2

„Nagyon fontos éveket töltöttem a TV2-nél, amiért hálával tartozom. Mostantól viszont független műsorkészítőként szeretném a saját ötleteinket tovább fejleszteni. Folytatjuk Judittal a közös munkát, ami viszont teljes elfoglaltságot követel" - mondta Gergő a múltról és a jövőről, akinek a TV2 sok sikert kívánt további karrierjéhez.

Papp Gergő karrierje a TV2-nél

A műsorvezető-riporter 2005-től a Napló állandó riportere, majd 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője volt. 2010 februártól lett az Aktív műsorvezetője, majd 2013 augusztusától feleségével az általuk kitalált Pimasz úr Ottalszik című közkedvelt riportműsort készítették közösen 3 évadon át.
Papp Gergő nem vezeti tovább az Aktívothttp://www.life.hu/bulvar/20150108-papp-gergo-egy-idore-lekerul-a-tv2-kepernyojerol-az-aktivot-gombos-edina-egyedul-vezeti-majd.htmlPapp Gergelyt elküldik a TV2 Aktívjából, így a várandós Gombos Edina egyedül vezeti a műsort. Legalábbis egy darabig...TV + BulvárOrigoFurcsa páros: Papp Gergő pizsamában, felesége fenékig kivágott ruhában http://www.life.hu/bulvar/20140904-papp-gergo-pimaszur-pizsamaban-felesege-fenekig-kivagott-ruhaban-a-tv2-sajtotajekoztaton.htmlMinden szem Papp Gergő feleségére, Juditra szegeződött, aki fenékig kivágott tengerkék ruhában jelent meg a TV2 sajtótájékoztatóján.TV + Bulvár--Feleségével idegenekhez költözik Papp Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20130612-papp-gergo-az-aktiv-musorvezetoje-vadidegenekhez-koltozik-be.htmlFurcsa vállalkozásba kezdett Papp Gergő Pimaszúr, aki a feleségével egész nyáron sztároknál fog vendégeskedni, és ebből a SuperTV2-re készül egy műsor. Elsőként Lakatos Márkkal töltött el 24 órát - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.