Eltűnt Csongrádi Kata – a barátok aggódnak S. Nagy István özvegyéért

Aradszky László eltünés halál Koós János Csongrádi Kata aggódás S. Nagy István Komáromi István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csongrádi Kata a napokban vesztette el imádott férjét, S. Nagy Istvánt, azóta pedig még a barátok sem tudják elérni a magába roskadt özvegyet.

Ahogy a Life.hu is megírta, 81 éves korában elhunyt S. Nagy István dalszövegíró, aki utolsó leheletével is feleségének vallott szerelmet. A házaspár legközelebbi barátai, Koós János, Komáromi István és Aradszky László mindent megtennének, hogy valahogy könnyítsenek a színésznő lelki terhén, de szinte lehetetlen elérni – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Csongrádi Kata rajongói oldala

„Talán a temetést intézi, de ebben a lelkiállapotban igen nehéz lehet neki. Nem akartam magára hagyni, ezért többször is felhívtam, de minden hívásomkor összeomlott" – mondta a lapnak Koós János, aki S. Nagy István halála óta néhányszor beszélt a színésznővel.

Másik barátjuk, Aradszky László bízik benne, hogy Katának maradt ereje az elmúlt évek küzdelmei után ahhoz is, hogy talpra álljon. „Nagyon erős nő, felnéztünk rá, ahogy ápolta Istvánt. Imádta, mindennap benn volt nála a kórházban, és mindent megtett érte. Ha most összeomlott, nem lehet rajta csodálkozni, nem akárkit veszített el" – mondta Aradszky.

Komáromi István, aki karácsonykor még koccintott barátjával, István halála napján érte el Katát. Egyszer beszélt a sokkos állapotban lévő színésznővel, aki azóta ki van kapcsolva. „Lélekben vele vagyok, ott leszek a temetésen is, és bármikor, ha szüksége lesz rám" – mondta.

S. Nagy István búcsúztatása

Január 30-án pénteken 14 órakor az Óbudai temetőben vesznek végső búcsút S. Nagy Istvántól - tájékoztatta Csongrádi Kata az MTI-t. A búcsúztatáson pályatársai, kollégái emlékeznek a legendás dalszövegíróra, akinek több lírai szerzeménye elhangzik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.