Így nyaralnak a celebek: Metzker Viki beutazta Ázsiát

2015.01.27. 10:35

A gyönyörű, szőke DJ, Metzker Viki január elején indult el ázsiai körútjára, amelyen a remek élményei mellett sérüléseket is szerzett.

Szöul, Tokió, Hongkong, Phuket – ezeket a helyeket járta be néhány hét alatt Metzker Viki. Közösségi oldalán leginkább szórakozóhelyekről és éttermekből jelentkezett be, de a tengerparti pihenést sem hagyta ki. Sajnos kényszerpihenőre is szorult, ugyanis egy jetski-baleset miatt megsérült a lába utazásának thaiföldi állomásán. 

Forrás: facebook/Metzker Viki

Ronaldo pár évvel ezelőtt ugyanide vitte kedvesét, a szupermodell Irina Shaykot, ahol végig kettesben romantikáztak, fürödtek, napoztak egy hajó fedélzetén, halásztak, a tenger gyümölcsein éltek, és egy népes, bennszülött famíliát is meglátogattak. Hiába a csodás közös élmények, a pár idén januárban, négy év után szakított.

Phuket
Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, Bangkoktól 890 km távolságra található délre. A legjobb adottságú partszakaszokra épült a legtöbb hotel és a hozzájuk csatlakozó szolgáltatások. A legkedveltebb helyek Patong, Karon és Kata strandjain vannak. Phuket meglátogatásához az időjárás tekintetében a január és a március közötti időszak a legideálisabb. A sziget keleti partvidéke sziklás, nagyon szép, de a tengeri fürdőzés itt eléggé veszélyes.

 

Forrás: Thinkstock

Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hogy hol pihen!

Vajon Varga Viktor valóban szerelmet talált az egzotikus országban?

Csézy teherbe esik nászútja alatt, amire hamarosan elutazik?

 

 

Metzker VikiÁzsiadjnyaralásutazás