Újra balhézott Benkő László

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
balhé tilosban parkolás Omega (együttes) verekedés taxi Benkő László parkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega oszlopos tagja ezúttal egy parkolási társasággal akasztotta össze a bajszát, mert bilincset kapott az autója, amíg ő orvosnál volt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Benkő László júliusban egy taxissal verekedett össze. Most pedig egy parkolási társasággal gyűlt meg a baja, méghozzá a Bőrgyógyászati Klinika előtt. A zenész hiába kérte meg a portást, hogy figyeljen az autójára, mire kijött az orvostól, kerékbilincs várta – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

„Mint kiderült, a parkőröknek a portás is jelezte, hogy mindjárt jövök, de nem érdekelte őket, és amikor felhívtam a megadott számot, nem vették fel. Csak amikor a kórház telefonjáról jelentkeztem, akkor jártam sikerrel, és kiderült, sokat kell várnom, mert már a Kőbányai útnál járnak. Nyersen beszéltek hozzám, ami rossz emléket idéz, de azt sem várom el, hogy kivételezzenek velem" – vázolta a Kossuth-díjas billentyűs, akinek ez volt az első kerékbilincse.

Rémálmok gyötrik Benkő Lászlóthttp://www.life.hu/drlife/20140911-benko-laszlot-az-omega-zeneszet-a-taxis-incidens-ota-remalmok-gyotrik.htmlA mai napig nem dolgozta fel az Omega tagja, Benkő László a július végén történt ominózus taxis incidenst. A zenész azt állítja, azóta lelki problémákkal küzd. Dr. Life--Fordulat! Benkő László mégis perli a taxist?http://www.life.hu/bulvar/20140729-benko-laszlo-az-omega-tagja-lehet-hogy-megis-perli-az-ot-es-debreczeni-ferencet-bantamazo-taxist-az.htmlTovább bonyolódik a helyzet az omegások és az őket bántalmazó taxis között. Jelenleg két szakember is elvállalta a megvert zenészek ügyét. Benkő László ugyanis ügyvédje tudta nélkül jogi képviselőt váltott.TV + Bulvár--A billentyűkhöz festi a körmét az omegás Benkő Lászlóhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-benko-laszlo-az-omega-billentyusa-fekete-feherre-festi-kormeit-hogy-passzoljon-a-billentyukhoz.htmlManikűröshöz jár Benkő László, ami nem lenne annyira meglepő, de nemcsak szépen rendbe teteti a körmét, hanem ki is dekoráltatja. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.