ValóVilág7 VV Edina VV Laci VV Dani VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dennis meglepő döntést hozott. Mindenki úgy gondolta, Lacit bünteti meg azzal,hogy Edinát viszi párbajozni, de nem így lett. A villa nyúlmód szexelő párjának hím tagja Danit hívta ki. 

Fanni csak annyival kommentálta az eseményeket, hogy biztosan fogyni fog a stressztől, amíg a pasija párbajozni megy. Mi szurkolunk neki.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Ez történt még:

Laci akkorát hisztizett, mint egy egyész lánykollégium egyszerre. Mióta kimondták Edinával, hogy együtt vannak, minden nap féltékenységi jeleneteket rendez. Ezúttal meglepő módon éppen azon borult ki, hogy barátnője más fiúkhoz is hozzászól, például ezúttal Robinhoz. Néhány perc után azért jött akibékülős ölelés. Egyébként a macsó fiú fontolgatta, hogy leveszi a védettséget jelző lila kendőt,hogy Dennissel párbajozhasson, de végül Edina lebeszélte róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.