Alekosz ismét feldobta a napunkat - Most a YouTube-ot zrikálja

YouTube zene kritika Demjén Ferenc Facebook Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetünk elég hálásak a ValóVilág 4 szerkesztőinek, akik egykor játékosnak választották Alekoszt. A valóságshow-veterán tudja, miként lehet mosolyt csalni az emberek arcára. :)

Már a Mark Zuckerbergnek írt levele kapcsán írtunk róla, Alekosz igazán tudja, hogyan nevettesse ki magát. A ValóVilág 4 győztese most a YouTube-bal elégedetlen, amit a Facebookján (amivel, ugye, szintén van baja, el is tűnt onnan egy időre) osztott meg.

Forrás: Alekosz/Facebook

Idézzük: "....A You-Tube-ról folyamatosan tűnnek el Sláger Dalok és minden ami jó. A Való Világ 4 brutális You-Tube-ról való szisztematikus kiirtásáról már nem is beszélek. Értem én a Szülőanyjukat 1 forintért eladó, különböző fenekeket tisztító managerek lelkivilágát, de akkor is. Kérem ne folytassák ezt. Ettől nem lesz több pénz a zsebükben. Csak a rajongók élménytől való megfosztása marad. A rajongó nem érti és nem is kíván belelátni a magyarországi You-Tube és a magyar zeneipar zsoldosainak a viszonyaiba. Csak szeretnénk látni és hallani kedvencünket! Ha már havonta fizetünk az Internetért. Magam is szerződve voltam a magyarországi You-Tube csapatával, de az irreleváns Reklámföltételek miatt kiszálltam. 30 napot adok a You-Tube-nak arra, hogy föloldja a 18-as korhatáros korlátozást a Halálosztó Című Alkotásom hozzáférését illetően. A megtekintés jelenleg: 101.000. 1984-ben sem volt 18-as karika a Mozikban. Még Amerikában sem! Utána néztem. Remélem, mire Arnold Schwarzenegger megjön Magyarországra, addigra rendezni tudjuk a kényes kérdést a videómegosztóval" - írja.

Posztjából az is kiderült, mi volt számára az utolsó csepp... "A Pohár akkor telt be, amikor is a napokban megrendezésre kerülő, amúgy elég gyakori Érdi Házibulimon megláttam, hogy a nagy kedvencem Demjén Ferenc 65. Születésnapi Aréna Koncertje nemes egyszerűséggel törölve lett. A nézettsége akkorra már elérte a 272 280-at. Ebből csak én néztem meg legalább ezerszer azt. Nem elég, hogy Demjén Ferenc Aréna 2014. nagy-koncertje sem kapott kellő figyelmet, még a You-Tube-ról is törlik azt" - morgolódott.

Mi jöhet még ezután?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.