Még lábadozik, de már premierre készül Hujber Feri

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc intenzív osztály szívbetegség keringési zavarok lábadozás kórház Kiss Ramóna Erzsébetligeti Színház premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész összeomlása után már az Erzsébetligeti Színházban próbál, mert mint családfő, nem engedheti meg magának, hogy lazsáljon.

Ahogy a Life.hu is megírta , Hujber Feri keringési zavarok miatt került kórházba, ahol később az intenzív osztályon is ápolták. A színész felesége, Cynthia akkor úgy nyilatkozott, nem mehet így tovább és Ferinek vissza kell vennie a tempóból. Most azonban Hujber mindent megtesz azért, hogy a nézőknek ne kelljen csalódniuk, illetve hogy ne hozza nehéz helyzetbe a családját anyagilag – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Sajnos még egy kicsit beteg vagyok, de most van a főpróbahetem. Szombaton premierem lesz, amire nagyon készülök" – üzente röviden a színész a lapnak, aki Kiss Ramóna partnerét alakítja majd Ray Cooney–John Chapman darabjában, az Estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabban.

Velük indul a nap: Dudás Ádám elárulta, miért reggelizik, ha nem is éhes http://www.life.hu/bulvar/20150108-dudas-adam-a-tenyek-reggel-musorvezetoje-azert-reggelizik-hogy-ne-korogjon-a-gyomra-adasban.html Kimondva is elég borzasztó az az időpont, mikor sok más munkába induló dolgozó mellett Dudás Ádám ébresztőórája is megcsörren azokon a reggeleken, amikor a TV2-n tőle halljuk a híreket a Tények Reggelben. A híradós nemrég új szokást vett fel, hogy könnyebben kezdődjön a napja. TV + Bulvár Origo Így nyaralnak a celebek: Vámos Erika bejárta Ázsiát http://www.life.hu/bulvar/20150128-vamos-erika-bejarta-azsiat-kambodzsat-es-thaifoldet.html Vámos Erika egy hónapos ázsiai körutazáson vett részt, bejárta Kambodzsát és Thaiföldet. A TV2 műsorvezetője úgy érezte, rengeteg fontos, halaszthatatlan dolga van még a világban, így nekiállt beutazni a világ keleti felét. TV + Bulvár Origo Így nyaralnak a celebek: Vámos Erika bejárta Ázsiát http://www.life.hu/bulvar/20150128-vamos-erika-bejarta-azsiat-kambodzsat-es-thaifoldet.html Vámos Erika egy hónapos ázsiai körutazáson vett részt, bejárta Kambodzsát és Thaiföldet. A TV2 műsorvezetője úgy érezte, rengeteg fontos, halaszthatatlan dolga van még a világban, így nekiállt beutazni a világ keleti felét. TV + Bulvár Origo Barátok közt: Nem barátkozik a producer egykori "nagy családjával" http://www.life.hu/bulvar/20150129-nem-baratkozik-a-baratok-kozt-egykori-producere-kalamar-tamas-egykori-csaladjaval.html Többször is elhangzott az elmúlt évek során, hogy a Barátok közt színészei sohasem úgy érezték magukat a sorozatban, mint egy munkahelyen. Inkább olyanok voltak, mint egy nagy család. Ezért is meglepő, hogy mióta Kalamár Tamás producer nem része a sorozatnak, nem tartja a kapcsolatot egykori kollegáival. TV + Bulvár -- VV Robinnak távoznia kellett a villából http://www.life.hu/bulvar/20150130-valo-vilag-7-osszefoglaloban-robinnak-tavoznia-kellett-a-villabol.html A lakók Maci malacra bízták a zászlót, amit kötelezően őrizniük kell a fürkész hét alatt. A malac nem őrködött, könnyen ellophatta a betörő a zászlót. Meg is lett ennek a következménye... TV + Bulvár RTLKLUB Felmentette a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét - A műsorvezető a Facebookján reagált http://www.life.hu/bulvar/20150128-felmentette-a-birosag-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.html Közösségi oldalán írta le véleményét a magyar igazságszolgáltatásról Demcsák Zsuzsa. A házasságáról korábban könyvet is írt műsorvezető férjét felmenették, most pedig nem tagadja: retteg. TV + Bulvár Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.