eltitkolt gyerek kislány VV Dennis vallomás párbaj VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett Fanninak a komisz kéményseprő: VV Dennisnek van egy 5 éves gyermeke. A szoláriumőrült lány nem túl jól fogadta a hírt.
Forrás: Origo

VV Dani: "Nem vagyok hímringyó"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20150202-vv-dani-katz-davidnak-nyilatkozott-a-villabol-valo-kiesese-utan.html"Szerintem férfi nem fizet szexért" - állítja VV Dani, aki kiesése után a kinti világban talán sikeresebb lesz csajozás terén, mint a ValóVilág villájában volt. Celebszomorító riporterünk egy csúnya vádnak is utánajárt a most kiesett játékossal kapcsolatban.Katz DávidOrigoMaci kiköltözött, VV Fanni örök szerelme visszaköltözött a villábahttp://www.life.hu/bulvar/20150201-valovilag-maci-kikoltozott-vv-fanni-orok-szerelme-visszakoltozott-a-villaba.htmlEdinának jó estéje volt, ketten is szerelmet vallottak neki, az egyik Laci volt, a másik Robin. A lányt viszont zavarja, hogy Laci ennyire odavan érte. Ezek szerint fordult a kocka?TV + BulvárHoppá! VV Dóri mindent megmutatott – meztelenül ropta a fürdőbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150129-vv-dori-a-valovilag7-jatekosa-mindent-megmutatott-es-meztelenul-ropta-a-furdoben-vv-fannival.htmlKülönös módon fejezte ki jó hangulatát Dóri, aki zuhanyozás előtt még egy különös táncot is bemutatott.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.