Így nyaralnak a celebek: Kárász Robi Kambodzsában nősülne

Fotó: Szabo Balázs/Life.hu -
Kárász Róbert esküvő Kambodzsa nősülés Angkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég két és fél hetet töltött Kambodzsában Kárász Robi és kedvese, Róza. Egy sötét kambodzsai utcán a pár belefutott a TV2 másik műsorvezetőjébe, Vámos Erikába.

Kárász Robi azóta vágyott vissza Ázsiába, mióta két évvel ezelőtt Indiában forgatott. Az idén szerelmével, Rózával vágott neki az útnak, szilveszterkor indultak és január 18-án tértek haza, de bevallása szerint akár fél évig is szívesen maradtak volna. Barangolásuk során több európaival találkoztak, akik véglegesen ide települtek.

Fotó: Szabo Balázs/Life.hu

„Egyszerű szállásokat kerestünk, hostelben laktunk. Az aktív pihenés híve vagyok, nem szeretek napokon keresztül feküdni a forró napon. Róza idomult hozzám, szereti követni a jó példát. Tengeri herkentyűket ettünk, pókot viszont nem kóstoltunk. Fogytam pár kilót, pedig rengeteget ettem. Angkorban, a világ legnagyobb templomvárosában 3 napos bérlettel gyalogoltunk, reggel 7-től este fél 6-ig néztük a templomokat. Ez tipikusan az a hely, ahol szeretnél leülni egy templom tövében úgy, hogy ne szóljon senki hozzád órákig” - mesélte Kárász a FEM3 Caféban, majd bevallotta, ha egy nap elveszi Rózát, akkor biztosan Kambodzsa lesz az esküvőjük helyszíne.

Angkor, a khmer templomok ősi városa Kambodzsa szívében

Angkor Kambodzsa, sőt sokak szerint egész Délkelet-Ázsia leghíresebb műemléke. A világörökség részévé nyilvánított területet évente több millió turista keresi fel, a részben buja növényzettel borított templomok ma is lenyűgöző látványt nyújtanak. A Kr. u. 9. és 15. század között a mai Kambodzsa, Thaiföld, Laosz és Vietnam egy része fölött uralkodó Khmer Birodalom székhelyéül szolgáló Angkor feltehetően korának legösszetettebb és talán legjelentősebb városi jellegű településkörzete volt. 1992-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította.

Angelina Jolie neve örökre összefonódik Kambodzsával. Inne fogadta örökbe első kisfiát, Maddoxot, és az elmúlt 15 év alatt összesen mintegy egymilliárd forintnak megfelelő összeget adományozott kisfia anyaországának. A bal lapockáján lévő tetoválást a thaiföldi Pathum Thaniban csináltatta. Ez egy khmer nyelven, –Kambodzsa hivatalos nyelvén –írt buddhista ima, amit azért választott, hogy örökbe fogadott fiát, Maddoxot és magát megvédje a rossz szellemektől.

Kambodzsa Forrás: Thinkstock

Vámos Erika is bejárta Ázsiát, ahol csodás történeteket hallgatott Buddha életéről.

Nem nyaralt innen túl messze Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea sem, ők ITT pihentek.

Csézy vajon teherbe esik egzotikus nászútja alatt?

Varázslatos Burma – avagy kalandorok, útra fel!http://www.life.hu/lifeutazas/20150202-burma-latnivaloi-tortenelme-mit-erdemes-ott-megnezni.htmlBurma számomra mindig a misztikumot jelentette. Éveken át álmodoztam arról, hogy majd egyszer, pár hónapra elutazom burmai mesterem kolostorába meditálni. Tavaly év végén pedig úgy döntöttem, thaiföldi utazásomat megszakítva, egy hétbe belesűrítve végigbarangolom az ország leghíresebb látványosságait - meg is mutatom a 3 kedvencemet. UtazásThinkstockVarga Viktor: „Buddha reinkarnációja vagyok!"http://www.life.hu/bulvar/20150203-varga-viktor-enekes-thaifoldon-nyaral-es-rajott-o-buddha-reinkarnacioja.htmlAz extrém énekes thaiföldi barangolása közben rábukkant egy Buddha szoborra, ami úgy hasonlít rá, mintha ő maga lenne. Ezt a turisták is észrevették és mindenki Varga Viktort fotózta.TV + Bulvár--Buddha nyomában Thaiföldönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20130124-thaifold-utazas-buddha-nyomaban-a-tavolkeleten.htmlAki egyszer belekóstolt Thaiföld hangulatába, utána mindig vissza fog vágyni a fülledt, füstölő illatú országba. A Life.hu újságírója felfedezőútra indult a varázslatos távol-keleti országba.UtazásBuddha a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/horoszkop/20130513-buddhista-sztarok-richard-gere-sharon-stone-tina-turner-orlando-bloom.htmlA buddhizmus egészen a 19. századig jórészt ismeretlen volt Európában, azóta azonban az egyik legintenzívebben terjedő vallás. Az Egyesült Államokban a legszerényebb becslések szerint is másfél millió buddhista él, Európában pedig nagyjából hárommillió. A szimpatizánsok száma ennek a többszöröse.HoroszkópVámos Erika thaiföldi nyaralása csúfos véget érthttp://www.life.hu/bulvar/20150203-vamos-erikat-thaifoldi-nyaralasa-csufos-veget-ert-elloptak-a-bankkartyajat-a-repuloteren.htmlA vagány műsorvezető hátizsákkal barangolta végig a távol-keleti országokat. Hazafelé azonban kirabolták a reptéren.TV + BulvárOrigoThaiföldön lazítanak Bódiékhttp://www.life.hu/bulvar/20140301-bodi-guszti-es-bodi-margo-enekesek-thaifoldon-pihennek.htmlAmíg tehetik egy évben sem hagynák ki thaiföldi pihenésüket Bódiék. A zenészpár most a kellemeset kötötte össze a hasznossal, ugyanis Guszti szívizomerősítő kezeléseket is kap a távol-keleti országban. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.