Para van! VV Fanni anyukája félti lányát

Forrás: RTLKLUB -
édesanya ValóVilág7 anyuka kislány VV Dennis féltés VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy Dennisnek van egy kislánya, VV Fanni anyukája még jobban aggódik lányáért.

Ahogy a Life.hu is megírta, Dennis bevallotta Fanninak, hogy van egy 5 éves gyermeke. Fanni anyukája, Katalin nem lepődött meg a vallomáson, mert elmondása szerint régóta sejtette, hogy a fiú nem őszinte – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Félreértés ne essék, nem ítélkezek, mindenki hibázik az élete során, másrészről pedig egy kisgyerek egy szerelemben nem okozhat problémát. Azt viszont nehezen értem meg, hogy eddig miért nem beszélt róla Dennis. Ismerem a lányomat, tudom, hogy ez a vallomás rá fogja nyomni a bélyegét a kapcsolatukra. Ha a villában ennek egyelőre nem is lesz látszata, a jövőben akkor sem fog tudni bízni a fiúban. Bevallom, egyáltalán nem örülök annak, hogy együtt vannak, mert Dennist nem tartom megfelelő társnak a számára" – mondta Fanni édesanyja, aki korábban már többször felháborodott lánya viselkedésén.

Fanni egyelőre tartja magát, és úgy tűnik, elfogadta, hogy Dennis már édesapa. Az más kérdés, hogyan alakulnak majd a dolgok kint, hiszen ha Dennis valóban megkeresi a kislányát, és gondoskodni szeretne róla, az mindenképp befolyásolja majd a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.