Sokk! Zámbó Krisztián kiakadt az apja halálával kapcsolatos friss híreken

halál X-Faktor Zámbó Jimmy zsarolás vallomás Zámbó Krisztián Hulé Éva sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jimmy fiát sokkolta Csepel egykori rendőrkapitányának a minap tett nyilatkozata, amely szerint Hulé Évát, Jimmy halálának szemtanúját zsarolhatták vallomása előtt, amit korábban az énekes halálával kapcsolatban tett.

Ahogy a Life.hu is megírta, sírba vitte a titkát Jimmy halálának állítólagos szemtanúja, Hulé Éva. A hölgy évekkel ezelőtt állította, ő mindent tud a tragédiáról. Vágó Imréné, Csepel akkori rendőrkapitánya, Jimmy jó barátja, a minap azonban azt nyilatkozta, hogy Hulé azt vallotta a jegyzőkönyvben: nem is tartózkodott a tetthelyen a végzetes pillanatban, hanem éppen ment lefelé a lépcsőn. Ezzel Vágóné olyan dolgot árult el Hulé Évával kapcsolatban, ami nem csak a közvéleményt, de a családot is sokkolta.

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

Hulé vallomása

Emlékezetes, Hulé kilenc évvel a tragédia után önként jelentkezett a rendőrségen, hogy megváltoztassa a vallomását, hiszen szerinte nem véletlen baleset történt 2001. január 2-án hajnalban. Rajta kívül azonban csak Jimmy hétéves kisfia, Adrián, és felesége, Edit asszony volt a házban, amikor eldördült a fegyver, amely az énekes életét kioltotta.

„De durva! Megdöbbentő ez az egész. Nem találom most a szavakat. Tehát minden úgy történt, ahogy történt, csak Hulé Évát valaki befolyásolta, vagy eszközként használták apám halálának körülményei kapcsán? Ez az egész új. Eddig sem hittem Hulé Éva szavait, de amikor találkoztunk, és elmesélte az új verzióját, összezavarodtam. Azóta is bennem volt ez, nyugtalanított. Vágó Marinak azonban hiszek, munkássága alapján is szavahihetőnek kell lennie. Ha azt mondja, hogy valamit kért tőlük Hulé Éva és ezt nem teljesítették, akkor ez biztos így is volt. De az a kérdés, mit kért? És vajon miért? Mondja el a teljes igazságot!" – így reagált a Borsnak Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.