Ilyet még nem láttál élő adásban: hajorgazmusa volt VV Fanninak

Való Világ 7 haj VV7 BeleValóVilág VV Aurelio ValóVilág 7 VV Fanni orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nézők szerint Fanni szerepelt a legjobban a médiahéten, így igazán különleges jutalomban volt része, Aurelioval együtt vezethette a VV háttérműsorát. Az adás alatt hajorgazmusa volt, kaptunk tőle szolizási tanácsot, és felkonferálhatott magáról egy kisfilmet. Nagyon nehéz szavakba önteni, amit láttunk, inkább beszéljen a videó. Azért a szolival csak óvatosan!

Hajorgazmus helyett mellorgazmus

Sokkal kézenfekvőbb, viszont szintén nem a leggyakoribb módja az orgazmus elérésének, ha csak a mellbimbót izgatják. Minden nő másként reagál a keblek érintésére: néhányan a finom és gyengéd mozdulatokat élvezik, míg mások a harapdálást, a dörzsölgetést tartják izgatónak. Egyesek a mellbimbók puszta ingerlésével is képesek a csúcsra jutni. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a női keblek titkait, amik tankönyvből nem tanulhatók.

Váratlan bejelentés: Biztos, hogy VV Laci vagy VV Edina párbajozni megyhttp://www.life.hu/bulvar/20150206-varatlan-bejelentes-a-vv7-ben-laci-vagy-edina-megy-parbajozni.htmlEgyik korábbi szériában sem szegték még meg annyiszor a szabályokat, mint a mostaniban.Ennek most súlyos következménye lesz.TV + BulvárRTLKLUBSzexi fotójával forrósítja fel a pénteket VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-vv-eva-fehernemus-fotot-posztolt-a-facebookjara.htmlMindenki megnyugodhat, ma sem maradunk Baukó Éva szexi fotója nélkül. A BeleValó műsorvezetőjének nincs oka panaszra, a közel két éve tartó absztinencia meghozta a gyümölcsét: bombaformában van.TV + BulvárOrigoVV Dennis: „Van egy kislányom"http://www.life.hu/bulvar/20150203-vv-dennis-eltitkolt-kislanyarol-vallott-vv-fanninak-a-valo-vilag-7-gyoztes-parbaja-utan.htmlMeglepő vallomást tett Fanninak a komisz kéményseprő: VV Dennisnek van egy 5 éves gyermeke. A szoláriumőrült lány nem túl jól fogadta a hírt.TV + Bulvár--Nyugi! Nem maradunk valóságshow nélkül - Nyakunkon az Éden Hotelhttp://www.life.hu/bulvar/20150206-februar-23-atol-indul-az-eden-hotel-a-tv2-csatornan-berki-krisztiannal.htmlMég javában tart a ValóVilág7, de máris kezdhetünk felkészülni az új valóságshow érkezésére. Hamarosan indul az Éden Hotel.TV + Bulvár--ValóVilág7 - Dennis Danit hívta ki párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20150128-a-valovilag7-ben-vv-dennis-vv-danit-hivta-ki-parbajra.htmlDennis meglepő döntést hozott. Mindenki úgy gondolta, Lacit bünteti meg azzal,hogy Edinát viszi párbajozni, de nem így lett. A villa nyúlmód szexelő párjának hím tagja Danit hívta ki. TV + BulvárOrigoÍme, a valóságshow, aminek egy hármasszex a fődíja - te indulnál?http://www.life.hu/news/20150123-ime-a-valosagshow-aminek-egy-harmasszex-a-fodija-te-indulnal.htmlA 97X nevű rádió játék fődíja a hármas szex, melyről film is készül, és forgalmazzák is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.