Rájöttünk, mire indul be Medveczky Ilona

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Medveczky Ilona Story-gála 2015 Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére Medveczky Ilonát idén is meghívták a Story-gálára, így nem kellett nélkülöznünk a díva remek egyszemélyes show-ját.

Idén rájöttünk, hogy mi az a dal, aminek nem tud Medveczky Ilona ellenállni. Frank Sinatra New York, New York című örökzöld dalának hallatán az egykori világhírű revütáncosnő beindul. Több éve így megy ez!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A show-biznisz kedvelt nótájára fénykorában Ilona is rengeteget táncolt, így ha felcsendül az ismerős dallam, akkor tényleg semmi sem állítja meg a 74 éves revükirálynőt. A neccharisnyában, flitterben, szőrmében és falatnyi szoknyában érkezett díva idei produkciója ismét látványosra sikerült, de szerencsére sokkal jobban, mint a pár évvel korábbi.

Három éve a magas sarkú cipőjében megbotló, majd a földön landoló Ilonától minden nő megtanulhatta, hogyan kell dívaként viselkedni egy ilyen lehetetlen helyzetben. Imádjuk a művésznőt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.