Liptai Claudia újra könyvet ír – a részletekről mesélt

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető könyvírás regény Liptai Claudia Az álomnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető úgy döntött, első könyvének sikerén felbuzdulva újra klaviatúrát ragad és megírja második regényét.

Liptai Claudia első, Az álomnő című kalandregénye nagy sikert aratott. A műsorvezető most újabb szerelmi történeten töri a fejét és a Borsnak mesélt a részletekről.

Forrás: TV2

„Nem árulok el titkokat, de elmondhatom, hogy mivel nő vagyok, a nők lelkivilágát jobban ismerem, ezért most is nő a főszereplő. Ebben a könyvben több karakter szerepel, és bonyolultabb a történet. Vannak, akik nem a fantáziájukra, hanem a tényekre alapozzák a történeteiket. Én kiskorom óta fantáziavilágban élek, azt szerettem, ami kitalálható. Az ember mindent, ami történt az életében, felhasználja az írásaiban" – magyarázta Claudia, akit mostanában ritkábban látni a tévéképernyőjén, Ördög Nóra érkezésével telített a pálya a TV2-ben. A műsorvezető azonban egy cseppet sem búslakodik és végre jut ideje az írásra.

„Az első könyvem sikere után elhatároztuk a kiadóval, hogy folytatom az írást, de ezúttal kipróbáljuk, milyen, ha nem a karácsonyi időszakban jelenünk meg a piacon. Ennek az ideje most jött el" – fűzte hozzá.

Ellenfelekből barátok - El sem hiszed, kivel bulizott Liptai Claudia http://www.life.hu/bulvar/20150206-liptai-claudia-es-abel-anita-toth-vera-es-toth-gabi-koncertjen-bulizott.html Ki gondolná, hogy Liptai Claudia és Ábel Anita sok éve ismerik egymást? A két színésznő pedig már a Szomszédokban is forgatott együtt. Anita azóta tinilányból felnőtt nő lett, Claudia pedig negyvenévesen jobb formában van, mint valaha. TV + Bulvár Origo Nem tudott édesapjával találkozni Liptai Claudia http://www.life.hu/bulvar/20150129-liptai-claudia-nem-tudott-a-gyerekkori-serelmei-miatt-talalkozni-edesapjaval.html Bár nem látogatta rendszeresen édesapját Liptai Claudia, mindig gondoskodott róla. A műsorvezető soha nem tagadta, hogy képtelen volt feldolgozni, a férfi italozása tönkretette a gyerekkorát. TV + Bulvár -- Meghalt Liptai Claudia édesapja http://www.life.hu/bulvar/20150127-liptai-claudia-edesapja-meghalt.html Néhány éve vesztette el édesanyját és szerelmét, most Claudia újra gyászol. Meghalt az édesapja. TV + Bulvár -- Liptai Claudia nem ünnepelte meg a Jóban Rosszban 10. születésnapját http://www.life.hu/bulvar/20150122-liptai-claudia-nem-unnepelte-meg-a-joban-rosszban-10-szuletesnapjat.html Hiába szerettünk volna több ismert arccal is találkozni a Jóban Rosszban 10. születésnapi partiján, nagyon sok közismert szereplő nem tudott eljönni. TV + Bulvár -- Liptai Claudia vs. Lilu: ki lesz a befutó a Playboy-gálán? http://www.life.hu/bulvar/20150116-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-vagy-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-lesz-e-a-playboy-gala-sztarja.html Második alkalommal rendezik meg a Playboy Man of the Year gálát, ahol a kiemelkedően stílusos férfiak mellett idén a leginspirálóbb hölgyeket is díjazni fogják. A jelöltek között van Liptai Claudia és Lilu is... TV + Bulvár -- Műsor nélkül maradhat Liptai Claudia http://www.origo.hu/teve/20150112-musor-nelkul-maradhat-liptai-claudia-a-tavaszi-szezonban.html A TV2 műsorvezetőjének három műsort is ígért a csatorna, egyelőre azonban egyik indulása sem biztos. Kettőt költségmegszorítások miatt kellett visszamondani, egyről pedig nem született döntés, még mindig kérdéses, hogy elindítják-e. Tévé Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.