Újabb leleplezés! A Tha Shudras gitárosát maszk nélkül kapták lencsevégre

Forrás: RTL Klub -
Tha Shudras X-Faktor leleplezés álarc X-Faktor 2014 Tom Driver Trap kapitány Maszk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trap kapitány után most Tom Driverről, a Tha Shudras gitárosáról rántották le a leplet, akarjuk mondani a maszkot és ráadásul még szerelmes is lett a srác, nem is akárkibe!

Ahogy a Life.hu is megírta, Trap kapitányt már sikerült maszk nélkül megmutatni, most a Tha Shudras gitárosán volt a sor. Kormányos Tamást, azaz Tom Drivert a Blikk oldalán nézheted meg maszk nélkül. A srácról pedig az is kiderült, állítólag Szabó Zsófi barátnőjébe szeretett bele.

Forrás: RTLKLUB

Tom közösségi oldalán meg is változtatta kapcsolati státuszát, amelyre rengeteg gratuláló üzenet érkezett, és többen viccelődve érdeklődtek, hogy melyik bolygóról való a szerencsés lány. „Azt mondta, földi, bár nem találkoztam még a földön ilyen kivételes lánnyal, mint ő!" – írta Tom Driver a posztot kedvese fotójához.

Őrülten szexi fotót találtunk Dobó Katárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150210-dobo-kata-szineszno-orolten-szexi-foton-pozolt-felpuceran.htmlDobó Kata jó pár évvel ezelőtti kedvenc fekete-fehér fotóját mutatta meg rajongóinak közösségi oldalán, amelyen nem mellesleg félpucéran pózol.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Edina anyukája csak sír, mióta tudja, lánya megy párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20150210-a-valo-vilag-7-jatekosanak-edinanak-csaladja-sir-miota-megtudtak-hogy-o-parbajozik-vasarnap.htmlVasárnap lesz a ValóVilágok történetének legelső olyan párbaja, amelyben szerelmesek vesznek részt. Nemcsak ők maguk, de még Edina családja is nagyon kiborult a hír hallatán. TV + BulvárRTLKLUBÚjabb sugárzóan szép fotó Sarka Katárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150210-sarka-kata-ujabb-csodaszep-fotot-rakott-fel-magarol-facebook-oldalara.htmlSarka Kata legutóbb a Story-gálán tündökölt, most pedig a közösségi oldalának rajongóit hozta lázba egy gyönyörű felvétellel.TV + Bulvár--"Azt hiszem, a hiányt még nem tanultam meg kezelni" - Megszólalt Bajor Imre lányahttp://www.life.hu/bulvar/20150209-bajor-imre-lanya-bajor-lili-hosszu-honapok-utan-eloszor-meselt-edesapjarol-es-gyaszarol.html"A színészet nem a munkája, a hivatása volt. Alázatos volt, kitartó, fegyelmezett, néha gyermekded a boldogságtól, hogy játszhat. Néha meg olyan, akihez alig lehetett beszélni, annyira befelé figyelt, hogy mindent teljesíteni tudjon a színpadon" - mesélte a 19 éves lány.TV + Bulvár--Jól kiszúrt Majka a Rising Star egyik versenyzőjévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150209-majka-egy-falat-kenyeret-adott-a-rising-star-versenyzojenek-czibi-norbinak-a-szajaba.htmlMajka egy falat kenyérrel okozott kínos perceket a Rising Star egyik legtehetségesebb énekesének, Czibi Norbinak.TV + BulvárRájöttünk, mire indul be Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150208-rajottunk-mire-gerjedt-medveczky-ilona-a-tavalyi-es-az-idei-story-galan.htmlSzerencsére Medveczky Ilonát idén is meghívták a Story-gálára, így nem kellett nélkülöznünk a díva remek egyszemélyes show-ját.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.