"A családom tartotta el" - Kitáltalt VV Dennis csúnyán kidobott barátnője

exbarát VV7 exbarátnő Való Világ VV Dennis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dennis élő adásban, a beszavazó show-n ejtette barátnőjét. A pofára ejtett lány először szólalt meg azóta a kapcsolatukról. 

Jenny, Dennis volt barátnője a Blikknek mondta el, hogy családja eltartotta a komisz villalakót. Több, mint egy évig voltak egy pár, a lány nem ellenezte, hogy barátja beköltözzön a villába, mert tudta, Dennisnek nagy szüksége van a pénze.

"Hiába volt munkája anyagilag még sem volt eleresztve, így sokszor szorult a családom támogatására, gyakran még ruhákat is mi vettünk neki, sőt a beköltözés előtti héten még pénz is elfogadott tőlünk." -nyilatkozta Jenny, aki teljesen lesokkolódott, mikor barátja élő adásban tette lapátra ország-világ előtt. - "Ahogy teltek a hónapok ma már teljesen tisztán látok mindent. Harag már nincs bennem, de megbocsájtás sem lesz. Kihasznált bennünket anyagilag, és érzelmileg is. Ráadásul még jól meg is szégyenített élő adásban. Az ő bocsánatkérése és magyarázkodása valószínűleg hazugságokból állna, és csak azért tenné hogy a közvélemény előtt tetszelegjen vele. Azt hiszem teljesen érthető, hogy többé már nem szeretnék vele beszélni."

Bár a lány tudott Dennis kislányáról, neki sem árulta el soha, miért nem látogatja meg. Jenny szerint ha Dennis megnyerné a játékot, biztos, hogy azonnal dobná Fannit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.