Uhrin Benedek nem talál végső nyugalomra: fia szerint nincs pénze a temetésre

Forrás: MTI/Nándorfi Máté -
halál temetés pénz tartozás adósság Uhrin Benedek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uhrin Benedek fia apja halála után az anyagi biztonságát is elvesztette, így fogalma sincs, miből temeti el szeretett édesapját.

Ahogy a Life.hu is megírta , hosszú betegeskedés után, életének 93. évében elhunyt Uhrin Benedek. Az énekes halála előtt már kilábalt az adósságcsapdából és tudta fizetni a tartozásait. Benedek bácsi fia, Attila, azonban édesapja nélkül újra nehéz helyzetbe került – írja a Bors.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

A lapnak elpanaszolta, hogy mióta Budapestre költöztek, alig hívták fellépni az édesapját, így bevétele sem volt.

gy is kellett volna fizetnie havi hatezer forintot a vállalkozása után, így a NAV egy százharmincezres tartozás miatt is 'zaklatta' őt. Hetvenezer forint tartalékunk volt, most azt kivettem. A kórházban azt mondták, napi öt-hatezer forintba kerül, hogy a teste a hűtőházban van. Ez a pénz arra sem lesz elég. Temetést, misét, szertartást nem tervezhetek. Még a hamvasztásra sincs pénzem, pedig szeretném hazahozni őt" – magyarázta Uhrin Attila.

Iszak Eszti: "Legalább a dalok jók voltak" - íme, az első reakciók A szürkéről celebjeinktőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-iszak-eszti-musorvezeto-moziban-nezte-meg-a-szurke-otven-arnyalatat-dukai-regina-pedig-magara-vette.htmlJönnek A szürke-szelfik! Csütörtök este lesz a film hivatalos hazai premierje, de a szerencsések, például Iszak Eszti már látták a mozit. Csütörtökön a Life.hu szerkesztősége is teszteli a filmet és csatlakozva sztárjainkhoz megírjuk majd a véleményünket.TV + BulvárOrigoFésűs Nelly szülés után máris bombaformában bulizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150212-fesus-nelly-szules-utan-maris-bombaformaban-bulizott.htmlNégy hónappal kislánya születése után kirobbanó formában van Fésűs Nelly.TV + BulvárOrigoNem frusztrálja az összehasonlítás Christian Grey magyar hangját, Szatory Dávidothttp://www.life.hu/bulvar/20150211-a-szurke-otven-arnyalata-nem-frusztralja-az-osszehasonlitas-christan-grey-magyar-hangjat-szatory.htmlSzatory Dávid színészt választották Christian Grey magyar hangjának. Vajon olyan szexis lesz-e a magyarul megszólaló színész hangja, mint ahogyan álmainkban Christian Greyt elképzeltük? Megkérdeztük!TV + BulvárOrigoFérfiromantika élő adásban! Aurelio sírt, Istenes Bence felitattahttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aurelio-az-rtl-klub-belevalovilag-musorvezetoje-sirt-istenes-bence-a-valovilag7-musorvezetoje.htmlÉlő adásban packázott egymással a ValóVilág6 győztese és Istenes Bence, a megható pillanatok magukért beszélnek.TV + Bulvár--Uhrin Benedek fia megtörten nyilatkozott: "A kezeim között halt meg az édesapám"http://www.life.hu/bulvar/20150211-uhrin-benedek-enekes-fiai-karjai-kozott-halt-meg-sok-szenvedes-utan.htmlUhrin Benedek 93 éves korában, sok szenvedés után, fia kezei között ment el. TV + BulvárMTI/Nagy LajosÁlomnyaralásból rémálom – idén rájár a rúd a sztárokrahttp://www.life.hu/bulvar/20150210-varga-viktor-enekes-vamos-erika-musorvezeto-metzker-viki-dj-alomnyaralasa-remalomma-valtozott.htmlHiába a csodás tájak, a feledhetetlenül türkizkék tenger, van, hogy az álomnyaralás rémálommá válik. Varga Viktorra késsel támadtak, Vámos Erika kórházban kötött ki, Metzker Vikit pedig súlyos baleset érte. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.