"Csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek" - kiesett a VV macsója, Laci

Forrás: RTL Sajtóklub -
Való Világ 7 VV Laci Való Világ VV Dennis párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laci facéran költözött be a villába, és bár a főnyereményt nem vihette haza, egy szerelemmel biztosan gazdagodott. Összeszedtük legszebb mondatait. 

A villába érkező malac nem csak Fannit késztette gondolkodásra. "A malac kintre való, nem poénból van ekkora kabátja, de nagyon fain kis állat!" - oktatott Laci.

Forrás: RTL Sajtóklub

Persze romantikus oldalát is többször megcsillogtatta bentléte alatt. "Férfi vagyok, megcsapott a potya punciszag!" Márpedig a punciszag tényleg elég gyakran megcsapta a macsó fiút, ha potya, ha nem.

"Csak az a nő foglalt, akin éppen fekszek." - nyiltatkozott a párkapcsolatok szakértője, Laci, aki most VV Dennis ellen párbajt veszített, így máris találkozhat kedvesével, Edinával.

Apropó, Edina. Íme, a legszebb szerelmes jelenet a VV7 történetében:

Fura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150214-vv-edina-edesanyja-a-facebookra-posztolta-hogy-lanya-kevesebb-szavazatott-kapott-mint-vv-laci.htmlAz egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. TV + Bulvár--Szuperszexi fotó készült VV Edinárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150214-szuperszexi-foto-keszult-vv-edinarol-a-valovilag7-jatekosarol.htmlÚgy tűnik, ha szégyellős is, pózolni azért szeret VV Edina. Az alábbi kép tanúsága szerint mindenképpen...TV + BulvárMádai Vivien belefogyott az anyaszerepbehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-madai-vivien-belefogyott-az-anyaszerepbe-a-kis-zeno-mellett.htmlEgy kisbaba érkezésével olyan váratlan nehézségekkel találják szembe magukat a szülők, amikre nem voltak felkészülve. Mádai Vivien és párja megtalálták a megoldást, hogy a fáradtság miatt ne essenek egymásnak.TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoTóth Vera kiesett A Dalból - Húga, Gabi a Facebookon fakadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150214-toth-vera-kiesett-a-dal-kozepdontojebol.htmlMegtörtént az, amire csak kevesen számítottak: Tóth Verának véget ért A Dal. Már biztos, hogy nem ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + BulvárOrigoA sztárok ilyen finomságokkal kényeztetik párjukat Valentin-naponhttp://www.life.hu/bulvar/20150213-ilyen-finomsagokkal-kenyeztetik-a-sztarok-parjaikat-valentin-napon.htmlCsak pár kivételes férfinak adatik meg, hogy olyan gyönyörű hölgy, mint Sarka Kata, vagy a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina kényeztesse Valenti-napon. Hogy mivel várják kedveseiket most te is megtudhatod!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.