Fehérvári Alfréd Gábor Rising Star énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. 

Úgy tűnik, a jóképű énekest hiába ostromolták a rajongók, hiába kapott szerelmes leveleket és üzeneteket, nem szavaztak rá ma elegen a nézők közül. Igaz, Gábor betegen állt színpadra vasárnap este, sőt pár napja kórházba került, így még az is kétséges volt, hogy képes lesz-e folytatni a versenyt.

Nem csak Gábor, de Majka is betegen állt a Rising Star színpadára a döntőben. A műsorvezetőt az influenza döntötte le a lábáról, igaz, ebből semmi nem látszik rajta.

Mi már tudjuk ki nyeri a Rising Star döntőjét

Kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek ki érdemli meg azt, hogy az első helyen végezzen. Így szavaztatok!
Fura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150214-vv-edina-edesanyja-a-facebookra-posztolta-hogy-lanya-kevesebb-szavazatott-kapott-mint-vv-laci.htmlAz egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. TV + Bulvár--Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoEgy óra százezer Berkinél - Nem osztogat ingyen tanácsokathttp://www.life.hu/bulvar/20150215-berki-krisztian-szazezer-forintot-ker-egy-orara.htmlBerki Krisztián nem csinál titkot abból, hogy hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. TV + Bulvár--Kero: "Őszinte leszek: egy éven keresztül voltam részeg"http://www.life.hu/bulvar/20150214-a-rising-star-szigoru-itesze-kerenyi-miklos-gabor-a-hal-a-tortanban-meselt-arrol-miert-nem-lett.htmlKellemes öniróniával mesélte el Kerényi Miklós Gábor, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. TV + Bulvár--Ellenfelekből barátok - El sem hiszed, kivel bulizott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20150206-liptai-claudia-es-abel-anita-toth-vera-es-toth-gabi-koncertjen-bulizott.htmlKi gondolná, hogy Liptai Claudia és Ábel Anita sok éve ismerik egymást? A két színésznő pedig már a Szomszédokban is forgatott együtt. Anita azóta tinilányból felnőtt nő lett, Claudia pedig negyvenévesen jobb formában van, mint valaha. TV + BulvárOrigoVisszaéltek Demcsák Zsuzsa gyermekei képmásával - "Gyalázat, amit a bulvár sajtó művel"http://www.life.hu/bulvar/20150205-demcsak-zsuzsa-facebook-bejegyzesben-irta-le-hogy-mit-gondol-a-bulvarsajto-mukodesenek-egy-reszerol.htmlEgyre-másra akadnak ki a televíziós világ szereplői ugyanarra a heti sztármagazinra. Tatár Csilla után Demcsák Zsuzsa is szót emelt a magánszféra védelme érdekében.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.