VV Szandika démoni nővé változott - rá sem lehet ismerni

Forrás: Facebook/VV Éva hivatalos oldala -
valóvilág VV Éva VV Szandika valóságshow szőke plázacica fekete Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szőke plázacica démoni külsőre váltott. VV Szandika VV Éva oldalán pózolt és rá kellett jönnünk, hogy szinte a felismerhetetlenségig megváltozott.

Ahogy a Life.hu is megírta, VV Szandika a valóságshow után véget vetett pornós múltjának és szoláriumban vállalt munkát. Azóta nem sokat hallottunk róla, egészen mostanáig, amikor is felbukkant a ValóVilág7 háttérműsorában: Baukó Évánál, a Belevalóban vendégeskedett az egykori szőkeség. Még szerencse, hogy Éva a közösségi oldalán megosztott fotó alá odaírta, hogy kivel pózol, különben rá nem jöttünk volna, hogy az egykori jellegzetesen szőke, plasztikázott, magát csinibabának tituláló lányból mi lett.

Így nézett ki egykor a mi Szandink:

Fotó: Mudra László [origo]

Most pedig így fest:

Forrás: Facebook/VV Éva hivatalos oldala

A rajongók viszont azonnal felismerték Szandikát, és sorra érkeztek a dicsérő hozzászólások: „A verhetetlen páros, imádtalak titeket, nekem akkor is a VV4 volt az igazi ValóVilág! Azt az évadot nem fogjak egyik széria sem felülmúlni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.