Osztálykiránduláson jártunk az RTL Klub sztárjaival

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
X-Faktor Zsófi extrém Éjjel-nappal Budapest Barbi Péterffy Lili Lali Marci Joe RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétéves lett az Éjjel-Nappal Budapest produkció, ebből az alkalomból városnézésre indultunk a sorozat szereplőivel. Közben pedig megtudtuk, melyik volt a legextrémebb forgatási helyszín, ki jött az X-Faktor színpadáról és melyik volt az a jelenet, amit Lali sosem felejt el. 

A szereplők és az újságírók egy városnéző busszal vágtak neki, hogy Budapest legnevezetesebb helyszíneit, a Hősök terét, a Halászbástyát és a Citadellát meglátogassák. A vidám csapat uzsicsomagot is kapott, így Éjjel-Nappal Budapest-es muffinnal vághattunk neki az útnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Joe-t, a sorozat főszereplőjét a népszerűségről kérdeztem.
„Sokan felismernek, hiszen minden családban ott vagyunk esténként a tévéképernyőn, és ha nem is nézik, hallottak rólunk. Negatív visszajelzés még sosem érkezett felém és ennek nagyon örülök. Azt gondolom, ez azért lehetséges, mert mindenki tud azonosulni egy-egy történettel, ami az ő életében is lejátszódott."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Lali a legemlékezetesebb jelenetéről mesélt, ami valóban durva lehetett.

„A legextrémebb az volt, amikor meztelenül futottam végig a Váci utcán. Akkor mindent ki kellett kapcsolnom és nem figyelni a külvilágra. A mutatvány azért volt fontos a számomra, hogy a leendő menedzserem észrevegyen és az sem zavart, hogy a külföldiek az attrakciómat fotózzák. Utólag belegondolva bizarr látványt nyújthattam."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Péterffy Liliaz X-Faktor színpadáról érkezett a sorozatba.

„Az X-Faktor után kerestek meg és lehetőséget adtak, hogy részt vegyek egy castingon, ami jól sikerült és megkaptam a szerepet. Az egyáltalán nem jelentett gondot, hogy összeszokott stábba kerültem, mert jól alkalmazkodom és ezt az akadályt simán vettem. Mindenki nagyon jó fej, imádom a csapatot."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Kristófmegosztó személyiség, aki arról mesélt, ő miért lóg ki a sorból.

„Az én karakteremet sokan nem szeretik, még a szereplők közül sem, ahogy most is lehet látni, picit különcködöm. Általában azok a csajok nem bírnak, aki megfordultak az ágyamban. Igaz, hogy a csajokkal kemény vagyok, de úgy látom, ez bejön nekik, szeretik a rosszfiúkat, úgyhogy ezen nem is fogok változtatni."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Barbisosem felejti az esküvőjét Joe-val.

„Nagyon izgultam, amikor az esküvőnket forgattuk, bár végül meghiúsult és Joe faképnél hagyott, az volt számomra a legemlékezetesebb forgatási nap."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Zsófibüszkélkedhet a legextrémebb forgatási helyszínnel.

„Számomra a legemlékezetesebb forgatás az volt, amikor Lalival egy húsüzemben forgattunk. Hétköznapi szituációkban nem juthatok el ilyen helyekre, most viszont beleláttam a gyártási folyamatokba, bemosakodtunk, megismerkedtünk az előírásokkal és megnéztük, hogyan dolgozzák fel a húst, ami az asztalunkra kerül."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
/1502/_ljen2015219171718

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.