Eljárást indít a Médiatanács a VV7 ellen - Az intenzív szexualitás verte ki a biztosítékot

ValóVilág7 szex NMHH
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL II-n látható valóságshow, a ValóVilág7 egyik decemberi adásának helytelen korhatár-besorolása kapcsán a Médiatanács hatósági eljárást indít a műsor médiaszolgáltatójával, a román joghatóság alatt álló Cable Channels SA-val szemben.

Az ok: AZ NMHH a ValóVilág7 egyik decemberi epizódismétlése miatt hatósági eljárást indít, mert a televízió a műsorszámot a bemutatott intenzív szexualitás, erotikus kellékként láttatott szereplők és felületességre alapozó párkapcsolati minták miatt nem a 16 éven aluliaknak nem ajánlott kategóriába sorolta, hanem csupán a – román törvények szerinti – 12 éven aluliaknak csak szülői engedéllyel vagy nagykorú felügyelete mellett ajánlott, AP jelölésű kategóriába, és azt a megengedett 21 és hajnali 5 óra közti idősáv ellenére a déli órákban tette közzé - olvasható az Origón.

Forrás: RTLKLUB

Száznál több káromkodás a rekord a ValóVilág egy adásában

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján hétről hétre követhető, hogy a román joghatóság alá tartozó RTL 2 csatornán futó ValóVilág7 valóságshow adásaiban mennyi trágárság, meztelenség, szex, alkoholfogyasztás és dohányzás jelenik meg. Hogy mennyi az annyi, azt az Origón olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.