Rákóczi Feri: "Hibáztam" - Bocsánatot kért a Class FM-től a rádiós

forrás: Life.hu -
rádió Class FM Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbánta már Rákóczi Ferenc, hogy főnökei tudta nélkül reklámozott a Class FM műsorában. 

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról , hogy Rákóczi Ferenc - a Földművelésügyi Minisztériummal kötött megállapodása aslapján - különböző rendezvényeket propagált a saját műsorában, amelyről a Class FM nem tudott. A rádióadó vizsgálatot indított az ügyben.

forrás: Life.hu

Kezdetben Rákóczi semmi kivetnivalót nem talált ebben, de a Borsnak most arról beszélt, hogy bánja a dolgot. "Hibáztam, nagyon sajnálom a problémát, amit a rádiónak és a műsorvezetőtársaimnak okoztam! A szóban forgó szerződést azonnal felbontottam, ugyanakkor a magyar termelők és a hazai tájegységek népszerűsítése, ahogy már évek óta, továbbra is szívügyem" - nyilatkozta.

Napilap hasábjain feszül egymásnak Demcsák Zsuzsa és volt férje http://www.life.hu/bulvar/20150219-demcsak-zsuzsa-a-hal-a-tortaban-szerepel-ferje-reagal-erre.html A Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. TV + Bulvár Origo Tóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikáját http://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.html Csalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább. TV + Bulvár -- Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starban http://www.life.hu/bulvar/20150215-peter-sramek-a-harmadik-helyen-vegzett-a-rising-starban.html Fehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért. TV + Bulvár Origo Egy óra százezer Berkinél - Nem osztogat ingyen tanácsokat http://www.life.hu/bulvar/20150215-berki-krisztian-szazezer-forintot-ker-egy-orara.html Berki Krisztián nem csinál titkot abból, hogy hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. TV + Bulvár -- A Rising Star győztese, Várhegyi Lucas Palmira http://www.life.hu/bulvar/20150215-a-rising-star-gyoztese-varhegyi-lucas-palmira.html Már a kezdetektől a Rising Star egyik nagy esélyesének tartották Várhegyi Lucas Palmirát. A félvér énekesnő a döntőben mindhárom fiút maga mögé utasította. TV + Bulvár -- BulvárRAP Hegyi Rolival: "Kiszel Tünde a tortába harapna" http://www.life.hu/bulvar/20150215-bulvarrap-hegyi-rolival-dobo-katarol-kiszel-tunderol-alekoszrol-rihannarol-palvin-barbirol.html Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.