Zokogva telefonált be Aurelio a saját műsorába

VV Zsófi ValóVilág 6 BeleValóVilág VV Aurelio ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már maguk a szerkesztők is annyira unalmasnak találják a VV7-et, hogy inkább Aurelio és Zsófika szerelmi drámájával töltik ki a BeleValó műsoridejét. 

Néhány nappal ezelőtt arról írtunk , hogy Aurelio és Zsófika szakítottak. Zsófi a képernyőn keresztül, a BeleValóban szólt szerelméhez, mert Aurelio nem vette fel neki a telefont egész nap. Hogy miket mondott a lány, kiderül az alábbi videóból.

A műsort Aurelio is nézte, és exe szavait hallva telefont is ragadott és zokogva telefonált be a műsorba.

"Nagyon kivagyok... Nagyon nehéz nekem, nagyon kivagyok, nem tudom, mi legyen velem. Mindennél jobban szeretlek. Nem tudom, mit hiszek. Sose szerettem még senkit ennyire, mint téged. Ha veled nem fogok kibékülni, akkor soha többet nem akarok párkapcsolatot. De ne itt beszéljük meg" - sírt a VV6 bőgőmasinája.

Hogy a két egykori játékos között miért került sor kenyértörésre, az nem derült ki, de mindketten azt állítják, még mindig szeretik a másikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.