Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyett

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi Hungary's Got Talent X-Faktor Simon Cowell Kolosi Péter Little G Weevil Szűcs Zoltán Alföldi Róbert Got Talent Szikora Robi tehetségkutató Schiwert-Takács László RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort, helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.

A siker garantált, hiszen a Got Talentnek, akárcsak az X-Faktornak, Simon Cowell a kitalálója. Az is biztos, hogy az új műsorban a mentorok - Tóth Gabi, Szikora Róbert, Little G és Alföldi Róbert - már nem kapnak feladatot, hiszen az új műsor új zsűritagokkal indul – írja a Blikk.

Bye bye, X-Faktor! Forrás: RTLKLUB

„A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézőinek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn" – erősítette meg az információt Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója.

A műsort a magyar nézők onnan ismerhetik, hogy tavalyelőtt az Attraction csapatának köszönhetően Magyarország is beírta magát a történetébe, a csapatnak ugyanis Londonban sikerült megnyernie a tehetségkutatót, általa pedig világhírűvé válnia. Így felmerül a kérdés, hogy az együttes vezetőjének, Szűcs Zoltánnak lesz-e helye a zsűri tagjai között?

„Szűcs Zoltánék az Attractionnel megnyerték a 2013-as angol Got Talentet, így nála talán senki nem ismeri jobban ennek a műsornak a világát idehaza. Biztos vagyok benne, hogy nagyon izgalmas zsűritag lenne, már felvettük vele a kapcsolatot. Remélem, hogy sikerül egyeztetnie Zolinak a fellépéseit a műsor forgatásaival, és elvállalja a feladatot" – mondta Schiwert-Takács László kreatív felelős szerkesztő.

Szücsi a lapnak elárulta, hatalmas megtiszteltetés lenne számára, ha ott ülhetne a zsűri tagjai között.
„Megtisztelő a felkérés az RTL Klub részéről, mert fontos számomra a tehetséggondozás. Mindent megteszek azért, hogy ott lehessek a zsűriben" – mondta Szűcs Zoltán, az Attraction Performances látványszínház vezető koreográfusa.

Már jelentkezhetsz!

Az előkészületek már zajlanak, hétfő estétől bárki jelentkezhet, aki kedvet érez, és meg akarja mutatni magát. A műsor alcíme: A tehetség itthon van, így a jelentkezésnél semmilyen feltételnek nem kell megfelelni, 4 éves kortól bármilyen műfajú produkcióval lehet nevezni.
ValóVilág7: Bye-Bye Fanni - A nézők szűzpöcköt küldték haza - Laci a harmadik párbaját nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekabol-vv-laci-ellen-vv-fanni-esett-ki.htmlJaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?TV + Bulvár--D. Tóth Kriszta: "Nem akartam mozgalmat indítani"http://www.life.hu/bulvar/20150221-d-toth-kriszta-nem-akart-mozgalmat-inditani-onmaga-fozozasaval.htmlD. Tóth Kriszta szerencsére nem járt úgy, mint utolsó regényének főhősnője, aki belenézett a fürdőszobatükörbe és kiborult a látottaktól. Az írónő negyvenévesen is jól érzi magát a bőrében, és a születésnapján különös kísérletbe kezdett.TV + BulvárOrigoBaki A Dal élő adásában - Wolf Kati hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150222-baki-a-dal-elo-adasaban-wolf-kati-hibazott.htmlElfelejtette elkezdeni dalát Wolf Kati. A középdöntő továbbjutója az MTVA kamerái előtt elmondta, mi történt. TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Tatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél"http://www.life.hu/bulvar/20150220-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-elarulta-hogy-izgalmas-feladatok-varnak-ra-a-koztevenel.htmlA Dal minden idejét lefoglalja Tatár Csillának, de ő egy percig sem bánja, mert élete jelenlegi szakaszában az álmai válnak valóra. Az ország egyik legnagyobb zenés show-jának háziasszonyával zenéről, kikapcsolódásról és a rá váró feladatokról beszélgettünk.TV + Bulvár--ÉNB Marci kivonulna a világbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-marci-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-kivonulna-a-vilagbol-es-meditalna.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest művészlelkű szereplőjéről, Marciról kiderült, a forgatások után milyen különleges foglalatossággal tartja karban a lelkét és az életét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.