Hamarosan Magyarországra érkezik a Buddha-múmia

Forrás: Drents Museum -
Buddha szerzetes múmia mummifikálás régészeti lelet szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus leletre bukkantak a régészek, amikor egy Buddha-szobor belsejében egy mumifikálódott szerzetest találtak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Thaiföldön, Koh Samui szigetén található egy mumifikálódott szerzetese, akit meditáció közben, lótuszülésben ért a halál. Nem ő az egyetlen, hiszen nemrég a régészek szintén egy hasonló leletre bukkantak. Ebben az esetben is egy mumifikálódott szerzetesről van szó, sőt vannak olyan teóriák, ami szerint nem is halott a szerzetes, csak mély meditációs állapotban van. Nem kell sokáig várnunk, hogy felbukkanjon egy újabb fantasztikus felfedezés. Nemrég a régészek egy 200 éves Buddha-szobrot vizsgáltak. A CT vizsgálat pedig kimutatta, hogy a szobor egy csontvázat rejt – írja a dailymail.co.uk.

Forrás: Drents Museum

A Buddha-mumia már Magyarországra érkezett és a Természettudományi Múzeumban megtekinthető. Mi biztosan megcsodáljuk a Buddha-szoborba rejtett szerzetest!

Schwarzeneggerre rárepültek a magyar hírességekhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-schwarzeggert-megtamadtak-a-magyar-ismertsegek-mindenki-fotozkodni-akart-vele.htmlLegalább 100-an vettek félmillió forintos jegyet az MVM – Siker Napon, hogy Schwarzeneggerrel fotózkodhassanak. Több közismert sportolónak is sikerült a világsztár mellett pózolnia.TV + BulvárOrigoŐrülten szexi kismama Tímár Brigittahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-timar-brigitta-a-miss-intercontinental-hungary-2013-nyertese-szexi-kismama.htmlA Miss Intercontinental Hungary 2013 nyertese, Tímár Brigi egy fotózás alkalmával testhez simuló ruhában mutatta meg, milyen gyönyörű kismama.TV + Bulvár--Miből lesz a cserebogár! Molnár Anikó filmet forgathttp://www.life.hu/bulvar/20150223-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-filmet-szeretne-forgatni-bantalmazott-allatokrol.htmlMegható filmben gondolkodik az egykori Nagy Ő, aki úgy döntött, a bántalmazott kutyák életéről és megmentéséről szeretne maradandót alkotni.TV + Bulvár--Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBBaki A Dal élő adásában - Wolf Kati hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150222-baki-a-dal-elo-adasaban-wolf-kati-hibazott.htmlElfelejtette elkezdeni dalát Wolf Kati. A középdöntő továbbjutója az MTVA kamerái előtt elmondta, mi történt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.