Fekete-fehér miniben pompázott Lilu

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
ValóVilág7 szexi Istenes Bence ruha Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág7 párbajának vasárnapi adásában Lilu ismét egy dögös szereléssel rukkolt elő és megmutatta szexi hosszú lábait.

Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb feketében, végtelen lábakkal szexiskedett Lilu. A műsorvezető és stylistja, vasárnap egy kis fehér színt is belecsempészett a ruhájába.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Lilu alakját remekül kihangsúlyozta a fekete-fehér ruha, amely egyszerre volt elegáns és vagány.

Meg akarták verni ByeAlexethttp://www.life.hu/bulvar/20150223-byealex-enekes-kihallgatott-egy-beszelgetest-ami-arrol-szolt-hogyan-vernek-meg.htmlAz énekes kihallgatott egy beszélgetést, ami arról szólt, hogyan vernék meg, majd a szájhősök szemébe nézett, és várta, mi történik.TV + Bulvár--Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBÉNB Marci kivonulna a világbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-marci-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-kivonulna-a-vilagbol-es-meditalna.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest művészlelkű szereplőjéről, Marciról kiderült, a forgatások után milyen különleges foglalatossággal tartja karban a lelkét és az életét.TV + Bulvár--Schwarzeneggerre rárepültek a magyar hírességekhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-schwarzeggert-megtamadtak-a-magyar-ismertsegek-mindenki-fotozkodni-akart-vele.htmlLegalább 100-an vettek félmillió forintos jegyet az MVM – Siker Napon, hogy Schwarzeneggerrel fotózkodhassanak. Több közismert sportolónak is sikerült a világsztár mellett pózolnia.TV + BulvárOrigoBaukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--D. Tóth Kriszta: "Nem akartam mozgalmat indítani"http://www.life.hu/bulvar/20150221-d-toth-kriszta-nem-akart-mozgalmat-inditani-onmaga-fozozasaval.htmlD. Tóth Kriszta szerencsére nem járt úgy, mint utolsó regényének főhősnője, aki belenézett a fürdőszobatükörbe és kiborult a látottaktól. Az írónő negyvenévesen is jól érzi magát a bőrében, és a születésnapján különös kísérletbe kezdett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.