A B.my.Lake fesztivál elköltözik

2015.02.24. 11:12

Meglepő felfedezést tett a Life.hu: a balatonvilágosi B.my.Lake fesztivál elköltözik Zamárdiba. 

 A 2013-ban debütált fesztivál két sikeres év után elköltözik, de nem messze, a legrangosabb nyári fesztivál, a Balaton Sound területére, Zamárdiba. A fesztivál az elektronikus zene rajongóinak körében vált annyira népszerűvé, hogy debütálását követően egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja" díjat a "European Festival Awards"-on. Szerencsére a fesztivál  szerelmeseinek továbbra sem kell mellőzniük a vízpartot, a balatoni életérzést, Zamárdi szabadstrandja minden olyan kényelmi szolgáltatással fel lesz szerelve, amit a bulizók Balatonvilágoson megszoktak.

Forrás: Facebook/B my Lake Festival

 A Zamárdi Hírmondó című helyi lap szerint Zamárdi Önkormányzata a 2014 végi képviselőtestületi ülésén megszavazták, hogy a Strand fesztivál 2015-ben befogadja kistestvérét (vagy a nagytesót?). Információink szerint a város a fesztivál átköltöztetéséhez rengeteg olyan feltételt szabott, amelyek elősegítik a város fejlődését és megbékéltetik a helyieket a felfordulással járó nyári eseménnyel. Időpont: augusztus 19-22.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

 

 

Kapcsolódó cikkek
Hat dolog, ami nagyon ciki a Balaton Soundon!

A Balaton Sound a nyár legmenőbb rendezvénye, ahol csupa jókedvű, segítőkész fiatal szórakozik önfeledten, a kényelmüket biztosító személyzet legnagyobb része pedig mindent megtesz azért, hogy kulturált körülmények várják a bulizni vágyókat. Ám sajnos mindig van pár dolog, amit szégyellni lehet. A Life.hu bemutatja, mire nem lehetünk büszkék!  

Így fesztiváloztak a sztárok a Balaton Soundon!

A napsütéssel együtt az ismert emberek is megérkeztek a Balaton Soundra. Volt, aki egyszerűen csak lazított és szórakozott, és volt, aki itt sem nyugodhatott:babérokra vágyott!

ZamárdiB My Lake fesztiválStrand Fesztivál2015