Így magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatt

Vajna Timi magyarázkodás TV2 Andy Vajna Aktív kommentek botrány gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.

Valentin-napon nagy port kavart, amikor Vajna Timi megosztotta annak a csodás gyémántékszernek a fotóját, amit egy ékszerbolttól kapott. A kommentelők felháborodtak, hiszen sokaknak nem telik még egy csokira sem, ezért arcátlannak tartották Timi hivalkodását. Andy Vajna felesége megbánta a meggondolatlanságát, és most a TV2 Aktív adásában bocsánatot kér azért, hogy belenyúlt mások önérzetébe.

„Valóban félreérthető volt a bejegyzésem, mert úgy tűnhetett, mintha a férjemtől kaptam volna, és hősködtem volna az ékszerrel. Viszont abszolút reklámcélból szerettem volna kitenni. Utána ezer komment érkezett és nagyon durva hozzászólásokat kaptam" – magyarázkodott Timi.

VV Fanni: "Inkább sütök húspogácsát a gyorsétteremben, mint pornózom!"http://www.life.hu/bulvar/20150224-vv-fanny-inkabb-sutok-huspogacsat-a-gyorsetteremben-mint-pornozna.htmlVV Fanni a villán kívül sok mindennel szembesült, például azzal, hogy villaszerelme, a múltját illetően nem volt hozzá őszinte. Gyorsinterjú a villa legmegosztobb kiesőjével! TV + Bulvár--BeleValó: A Fanni show második adása durva cicaharcba fulladthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-a-belevalot-ismet-vv-fanni-vezette-osszeveszett-vv-zsuzsaval-es-vv-edinaval.htmlKiesése utáni napon Fanni visszatérhetett imádott stúdiójába, és a BeleValót vezethette, amit ő egész egyszerűen átnevezett Fanni shownak, majd jól kiosztotta ex-lakótársait. TV + Bulvár--Horányi Juli elbűvölő menyasszony letthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-horanyi-juli-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elbuvolo-menyasszony-lett.htmlAz X-Faktor 2014-es szériájának második helyezettje, esküvői ruhát próbált. Juli kétség kívül csodálatos menyasszony lesz, ha egyszer megkérik a kezét.TV + Bulvár--Molnár Anikó előtt megjelent halott barátnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150224-molnar-aniko-egykori-nagy-o-elott-megjelent-halott-baratnoje.htmlMolnár Anikót megdöbbentő élmény érte: az alig két hete elhunyt gyermekkori barátnője szelleme jelent meg előtte.TV + BulvárOrigo Először együtt az Ének iskolája új zsűrije - Ördög Nóra erősíti a csapatothttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ordog-noraval-erosodott-az-enek-iskolaja-csapata.htmlCaramel a Facebook oldalán posztolt egy fotót, amin az Ének iskolája zsűricsapata ismerkedik egymással és a feladattal.TV + Bulvár--Ötvenöt perc után villant az első kuki - Elindult az Éden Hotel 3http://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-3-elso-jatekosai-bemutatkoztak-az-elso-adasban.htmlElkezdődött a várva várt párzási reality, az Éden Hotel 3. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.