Éden Apolka szingli csábító Éden Marianna Éden Hotel 3 párválasztás Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akcióba lépett a beköltözött csábító, Marianna és máris kitúrt egy lányt a párja mellől. 

A "benyugtatózott hangú" Marianna Bencét választotta párjául, ezért az ő kölcsönnője, Apolka a szingliszobába költözött.

A taktikázás nagyban zajlik, Naomi lecsicskázta (már itt is kezdődik...) Patrikot, mert szerinte Adri manupelálja a fiút. Bizony, manupelálja. Ráadásul Patrik még a lovat is adja hozzá. Talán a gyógymasszőr lány rájött, hogy Patrik lenne számára az ideális pár, és így szeretné elcsalogatni Adritól?

A fiúk termékenységi tánccal csalogatták magukhoz a nőstény egyedeket, pontosan így:

Szexszel keresi a pénzét Éden Hotel játékosának anyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ambrus-mercedesz-volt-r-go-gida-fia-dominik-jatekos-az-eden-hotelben.htmlAz Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. TV + BulvárOrigoSebestyén Balázs: „Soha nem akarom, hogy egy kalap alatt említsenek Berkivel"http://www.life.hu/bulvar/20150225-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-vadon-jani-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoi-kicikiztek-berki.htmlA Morning Show kedd reggeli adásában a műsorvezetők kifakadtak Berki Krisztiánra és felvátva cikizték az Éden Hotel műsorvezetőjét.TV + BulvárOrigoVelük indul a nap: Onyutha Judit nem volt vevő a diákcsínyekrehttp://www.life.hu/bulvar/20150225-onyutha-judit-a-csalad-barat-musorvezetoje-nem-volt-vevo-a-diakcsinyekre.htmlOnyutha Juditot időjárás jelentőként ismerték meg és zárták szívükbe a nézők. Pár éve, amikor megszűnt a munkája civil szakmában helyezkedett el, németet tanított egy iskolában. Tavaly szeptembertől ismét képernyős lett , az M1 Család -barát magazinjának háziasszonya. Élete ismét megváltozott, igaz legfőképpen időbeosztásában.TV + BulvárÍgy magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-a-valentin-napi-gyemantja-miatt-magyarazkodott-a-tv2-aktiv.htmlVajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Fanni: "Inkább sütök húspogácsát a gyorsétteremben, mint pornózom!"http://www.life.hu/bulvar/20150224-vv-fanny-inkabb-sutok-huspogacsat-a-gyorsetteremben-mint-pornozna.htmlVV Fanni a villán kívül sok mindennel szembesült, például azzal, hogy villaszerelme a múltját illetően nem volt hozzá őszinte. Gyorsinterjú a villa legmegosztóbb kiesőjével. TV + Bulvár--Való Világ: Így búcsúzott Fanni Dennistőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-a-valo-vilag-jatekosa-fanni-igy-bucsuzott-vv-dennistol.htmlA párbaj után könnyek közt búcsúzkodott Fanni és Dennis. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.