Tombolnak a hormonok a ValóVillában! Attila megdögönyözte Dórit

valóvilág szexi VV Dóri ValóVilág 7 masszázs erotika VV Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A címlaplány megkérte a volt villalakót, hogy masszírozza meg, Attila pedig kapva kapott a lehetőségen, és levetkőztette a lányt, aki hatalmas nyögésekkel élvezte az erotikus masszázst.

Ahogy a Life.hu is megírta, első körben VV Robin és VV Anett szája talált egymásra a villában. A következő szexi élménnyel Attila ajándékozta meg Dórit, amikor masszázsra invitálta.

"Szeretem, ha száraz és dörzsöl, szeretem, ha nem szereted" – kezdte Attila. Hogy mire gondolt, azt csak Dóri tudja, aki hagyta, hogy érdes kezével dörzsölgesse a ValvóVilág 5 egykori győztese.

Cuki párduclányként debütált műsorvezetőként Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150225-cinthya-dictator-az-eden-ejjel-musorvezetoje-zavarba-jott-riportalanyatol-berki-krisztian-a-tv2-eden.htmlVarga Viktor exbarátnőjét kedd este láthattuk először az Éden Éjjel műsorvezetőjeként, amikor is kislányos zavarba jött a jóképű riportalanytól.TV + Bulvár--L.L. Junior: "Véget ért egy rémálom"http://www.life.hu/bulvar/20150225-l-l-junior-rappert-a-balesete-kapcsan-240-ora-kozerdeku-szocialis-munkara-itelte-a-birosag.htmlElítélte a bíróság L.L. Juniort, aki elismerte vétkességét az okozott balesete kapcsán. A rapper becsülettel áll a 240 órás szociális munka elé.TV + Bulvár--Nézni is fáj! Madonna három métert zuhant a színpadról a BRIT Awards-díj-átadónhttp://www.life.hu/bulvar/20150226-madonna-hanyatt-esett-a-szinpadrol-a-brit-awards-dijatado-galan.htmlHatalmasat esett a színpadról a pop nagyasszonya a BRIT Awards-díj-átadón. Az egész baleset volt, amihez köze volt egy káprázatos köpenynek is.TV + Bulvár--Bréking! VV Robin és VV Anett szája egymásra talált a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-robin-es-vv-anett-csokolozott-a-furdoszobaban.htmlVégre! Robin is párt talált magának a villában. Igaz, nem saját játékostársai között, hanem a néhány napra visszaköltöző exjátékos, Anett személyében. TV + Bulvár--Lecsapott az adóhatóság Győzikére http://www.life.hu/bulvar/20150225-gaspar-gyozo-showmant-feljelentettek-a-navnal-mert-luxusautokkal-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlBár Gáspár Győző azt állítja, ő csak kölcsönautókkal pózol, valaki úgy döntött, feljelenti a NAV-nál. A showman ellen vizsgálatot indítottak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-a-valentin-napi-gyemantja-miatt-magyarazkodott-a-tv2-aktiv.htmlVajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.